fermer Публикувано 9 Септември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 9 Септември, 2011 Здравейте,с mikrotik2.9 съм,ползвам го дълго и безпроблемно от няколко години. Сега ми потрябва и хотспот функцията,инсталирам я както е в ръководството и работи нормално. Но.. защо като мина през хотспот интерфейса в ripe.net ми се вижда и локалния адрес? Може ли по някакъв начин да се избегне това? Ще бъда благодарен някой да бутне едно рамо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 9 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2011 защото си активирал прокси-то Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 fermer Отговорено 9 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2011 ето настройките ip hotspot profile> print 1 name="hsprof1" hotspot-address=192.168.0.1 dns-name="hotspot" html-directory=hotspot rate-limit="" http-proxy=0.0.0.0:0 smtp-server=0.0.0.0 login-by=http-chap split-user-domain=no use-radius=no ip proxy> print enabled: no port: 8080 parent-proxy: 0.0.0.0:0 maximal-client-connecions: 1000 maximal-server-connectons: 1000 ip proxy access> print 0 ;;; block telnet & spam e-mail relaying 23-25 ip proxy access> print Flags: X - disabled # METHOD DST-HOST DST-PORT PATH ACTION 0 ;;; block telnet & spam e-mail relaying 23-25 не знам къде съм сбъркал,ново правило ли някъде трябва да се добави? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 9 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2011 някакви спомени ми се въртят че на 2.х не можеше да се изключи прокси от хотспот-а а и имаше proxy и web-proxy Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 fermer Отговорено 9 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2011 Ще ъпдейтвам към по нова версия. Много благодаря,желая ти безсмъртие 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
fermer
Здравейте,с mikrotik2.9 съм,ползвам го дълго и безпроблемно от няколко години.
Сега ми потрябва и хотспот функцията,инсталирам я както е в ръководството и работи нормално.
Но.. защо като мина през хотспот интерфейса в ripe.net ми се вижда и локалния адрес?
Може ли по някакъв начин да се избегне това? Ще бъда благодарен някой да бутне едно рамо.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване