RudY-ElectriC Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 В крайна сметка реших да ги "пригодя" за нормален и/или би-полярен облъчвател. Ето как изглежда това. Изпълнението е аматьорско разбира се Само въпроса ми е дали да слагам фолио на дупката дето е в центъра на паницата. Това не са ли паници от 25 dB - версия на "NANO BRIDGE"? …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 Това не са ли паници от 25 dB - версия на "NANO BRIDGE"? Да точно, то така се казва и темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
looper Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 Браво на колегата Semof добри хранилки за птици е направил, след като не е спазил фокусното разстояние :D. Стават не само за врабчета, но и за малки щъркели Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 Да точно, то така се казва и темата Извинявай ама къде точно пише в заглавието на темата че бриджовете са с антена 25 dB …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 (Редактирано) Браво за модификацията . Само поскъси шпилките че много длъжки ми се виждат и си избягал от фокус. Можеш да го сметнеш : f = D2 / 16d D - е широчината на антената от ръб до ръб d - е дълбочината на антената f - е разстоянието на фокуса от дъното на антената . В случая дупката:-)Иначе на око Фокуса е горе долу около върха на стърчащия оригинален облъчвател . Редактирано 10 Март, 2012 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 10 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2012 Извинявай ама къде точно пише в заглавието на темата че бриджовете са с антена 25 dB Добре, нека кажем че не съм видял разлика дали е 25 или 22. Мене ако ме питаш и двете за никав *** не стават (лично мнение). В конкретния случай това са 25 dbi. Браво за модификацията . Само поскъси шпилките че много длъжки ми се виждат и си избягал от фокус. Можеш да го сметнеш : f = D2 / 16d D - е широчината на антената от ръб до ръб d - е дълбочината на антената f - е разстоянието на фокуса от дъното на антената . В случая дупката:-)Иначе на око Фокуса е горе долу около върха на стърчащия оригинален облъчвател . Наистина, благодаря за смисления отговор! Идните дни ще оправя фокуса и ще ги сложа за проба някъде и без това имам 2 облъчвателя дето се търкалят из склада. По тази формула излиза ~183,7 мм. Почти съм го уцелил сега е някъде около 450 мм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 15 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2012 (Редактирано) Оправих фокуса, монитрах антените на около 3КМ линк и изглежда да вършат доста по-добра работа от първоначалното им предназначение Фокусното разстояние на тези антени е около 130-140 мм. Ето и снимки от работещия линк. П.П. Ще направя снимки на самите чинии, като се кача пак някой ден там. Че съвсем забравих да ги снимам Редактирано 15 Март, 2012 от Semoff Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2012 неправилно си провел теста на сайта на микротик има ейто това инструментче КЛИК и се тества с него пък ако не ме мързи ще ти намеря новата версия на инструментчето дето прави и брой конекции че от микротик ги мързи да го публикуват публично Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 17 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2012 То от едната страна е PC, от другата страна Alix. А и при положение, че тези карти работят на "A" стандарт, едва ли има какво повече може да се желае Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2012 може още малко до се напънат, халф да дойде на около 75 -80 мбит Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване