RudY-ElectriC Отговорено 12 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2011 При включено зарядно вибрацията неработи …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2011 Е то е ясно, че няма да е на зарядно ами на мястото на батерията импулсно 3.3V / 2-3А Tая чудесия с батерия и зарядно така и сърбахме попарата, че трябваше да ходя пак на място на майната си. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 12 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2011 Какво стана? Скапа се батерията и се разтече или се взриви и направи пожар ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Септември, 2011 Скапа се и спря точно когато най-много имаше нужда от тази дивотия. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 1 Октомври, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2011 http://www.vesuviustreamline.com/category/gsm-dialers/ За тези на които им е омръзнало да откриват топлата вода ,да опитват да нанат наната на дявола и търсят нещо което работи.Не съм на процент там но това бачка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 1 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2011 (Редактирано) 200+ лева? В случая бюджета е 30 лв Редактирано 22 Юли, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 1 Октомври, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2011 и в крайна сметка от толкова писане не си ли направи някаква схема.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 1 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2011 (Редактирано) Събрах Motorola T160; Motorola C350; Nokia 2610; Siemens C60; SonyEricsson J100i; и един GSM настолен телефон - Huawei от тия на Vivacom Някой ако се навива да пробва всеки един (всеки два) от тях какви релета могат да подкарат - ще му ги изпратя заедно с трите релета посочени по-горе в темата от мен. Поздрави. Редактирано 1 Октомври, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivendi Отговорено 10 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2011 Здравейте колеги, Това е добро решение по въпроса. Дано ви помогне http://www.serasidis.gr/circuits/smscontrol/smscontroller.htm 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2012 (Редактирано) В крайна сметка може ли GSM-а да е на зарядното си? ( Nokia 2610 ) Редактирано 22 Юли, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
puh Отговорено 4 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2012 здравейте колеги, аз правя слвдното - паралелно на един от диодите за подсветка на клавиатурата включвам оптрон и след него един транзистор като ключ и със съотвтните резистори и диод, след това реле и ... елементарно и работи безотказно. с оптрона реализирам галванично разделяне от схемата на телефона. можете да ползвате какъвто и да е телефон и да зададете ограниченията за абонатите в зависимст от модела и опциите за това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 4 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2012 Кои модели имат от евтините такива ограничения ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 4 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Октомври, 2012 В крайна сметка може ли GSM-а да е на зарядното си? ( Nokia 2610 ) Пробвай! За 2610 не знам, но пробвах 2600 - няма проблем. Държах го една седмица на зарядното, изключих и пак включих зарядното - изписа ми "батерията заредена", което означава, че през това време не е консумирал ток от батерията. http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andman Отговорено 5 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2012 Кои модели имат от евтините такива ограничения ? LG GU230 например Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 5 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2012 мойта схема по добра само ако звъннат отбрани хора 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване