airnet Публикувано 1 Септември, 2011 Доклад Сподели Публикувано 1 Септември, 2011 дайте мнение за този тип облъчватели както и цени ако някой продава, благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 1 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Септември, 2011 Колегата promind мисля че ми беше споменавал че той може да ми продаде такъв за 802.11n, бил различен от тия които преди се ползваха за nstreme. http://www.anteni.net и във форума в секция Бизнес партньори, темата От къде да купя? там има списък с търговци. После сподели какво си взел, и с какви резултати си го подкарал. Благодаря. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
airnet Отговорено 19 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Септември, 2011 взехме диполярни и сложихме Рокети на Убикуити с тестовете се справихме отлично нона практика е ужяс ( Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
airnet Отговорено 19 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Септември, 2011 можеби ще се наложи и с МИкротик , трябва ни линк 100 мегабита на 8 километра с 2 антени по 1 метър с диполарни облъчватели как виждате нещата? споделете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 20 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 на 8км с 1метър трябва просто да кърти, ама щом сте се били спрели на убнт що не ползвахте рокет дишовете Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 20 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 Колега я разесни какво точно стана с рокетите ? От конекции ли се прецакаха ? Играхте ли си с каналите? Аз така и не се надъхах на тия облъчватели. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
airnet Отговорено 20 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 сигнал ,CCQ, i Noise Floor- са наред даже много добре спийд теста на рокетите също показва мн добра скорост 95 до 110 данлоуд и 76 до 90 ъплоуд но само до там тръгне ли трафик и всичко умира , конекциите го съсипват едвам прекарва 30 и плава ,пинга също на моменти пада на 2-3 мегабита та това е проблема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netlamer Отговорено 20 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 ми процесор, дето със зор ще управлява кафеварка, какво искате.... друго си е нещо от сорта: http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=540962 да видим дали ще лаги ;D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
airnet Отговорено 20 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 проблема не ние в процесора на Микротика достатъчно як е , а на Рокета не можем да го сменим просто конекциите и зашумяването можеби ни пречат продължаваме с тестовете.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 20 Септември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Септември, 2011 още 2009-та ми стана ясно, че за повече пакети са зле. http://sheki.zlatograd.com/blog/?p=375 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netlamer Отговорено 22 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2011 проблема не ние в процесора на Микротика достатъчно як е , а на Рокета не можем да го сменим просто конекциите и зашумяването можеби ни пречат продължаваме с тестовете.... рокета имах изподнадвпредвид ми те проблемите с конекциите от това си и идат... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts