casual Публикувано 10 Август, 2011 Доклад Сподели Публикувано 10 Август, 2011 (Редактирано) Продаден Редактирано 11 Август, 2011 от casual Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 10 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2011 Извинявам се за глупавият въпрос но може ли да му се инстарипа windows и с този андроид може ли да се подкара winbox? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanchuchkov Отговорено 10 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2011 Извинявам се за глупавият въпрос но може ли да му се инстарипа windows и с този андроид може ли да се подкара winbox? Първо шитдоус не ти трябва, затова хората не си правят труда да правят customROM-ве windows mobile и второ winbox е само за обикновен windows, което значи само на PC-то, но винаги можеш да си влезнеш в рутера през браузъра, и да отбележа на androidOS можеш да си настройваш VPN. Общо взето за андроид имаш над 0,5 милиона програмки, от които 99% са напълно безплатни. Взимай го за да откриеш възможностите. Поне според мен 200лв си струват да ги дадеш за това ПС: Продаващия май ще трябва да ме черпи бира Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Август, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Август, 2011 има WEBFIG за браузер http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Webfig Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 11 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Август, 2011 Ми за 79 $ ги дават extrem-а. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 11 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Август, 2011 (Редактирано) Ми за 79 $ ги дават extrem-а. Виж тук:цък Редактирано 11 Август, 2011 от syscom Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts