PcTuninG™ Публикувано 9 Август, 2011 Доклад Сподели Публикувано 9 Август, 2011 (Редактирано) Попаднах на това Мини Ups закупих си но нещо не работи коректно някой да е пробвал този контролер и да сподели Редактирано 9 Август, 2011 от PcTuninG™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2011 Е то как да работи, не можа ли да вземеш частите от магазина и да го направиш за около 1-2лв излиза Но си е доста орязано решение! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 9 Август, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2011 Попаднах на това Мини Ups закупих си но нещо не работи коректно някой да е пробвал този контролер и да сподели не съм го пробвал ама я кажи какъв точно е проблема, другия вариант е да се свържеш с монтанци няма да ти откажат помощ. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Август, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2011 не съм го пробвал ама я кажи какъв точно е проблема, другия вариант е да се свържеш с монтанци няма да ти откажат помощ. Значи вкл контролера към батерията АКБ пускам на изхода комутатор и не тръгва.Натискам ресет бутона тръгва комутатора за 10 сек и угасва . Когато има на входа за постоянно захранване всичко си работи просто не иска да превключи от едното към батерията и да кара на батерия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 9 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2011 а батерията заряд има ли ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Август, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2011 а батерията заряд има ли ? Хе ми да 12 волта ама то има граница от колко до колко трия да работи не може примерно като има 11 да не отцепва какъв е смисъла тя така няма да държи комутаторите онлайн Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване