donioi Отговорено 30 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2014 В-най лошия случай е AR7241 в най-добрия е презапис на флаша. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
avalon Отговорено 30 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2014 В-най лошия случай е AR7241 в най-добрия е презапис на флаша. Какво значи презапис на флаш? Да ъпдейтна фърмуера? Мисля че съм го пробвал. Или за друго става въпрос? За самия процесор ми се вижда странно да изгори точно по този начин. Устройството с някои компютри се връзва на 100Мбита но пакети не могат да се предадат. С такива компютри е нужно да се форсне 10мбита за да се видят. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 1 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2014 Fulflash.А за AR7241 е възможно и от заземяването. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 1 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2014 То за таз фирма A4link има писано във форума не си даваите парите на тях дребни крадци и мошенци Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 3 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2014 при М сериите са сменя цпу-то не винаги но да кажем в 30 % от случайте ;-) Имам Nanostation M5 на него и двата LAN1 и LAN2 не светят независимо откъде ги захранвам, но пък затова постоянно светят паралелно червен-зелен и жълт-зелен. Нямам Ping до LAN. Предполагам че имам изгорял LAN. Какъв е модела на чипа на LAN за Nanostation M5? Не е ЛАН порта , A някой наясно ли е, какъв може да е проблема с един NanoStation M с един лан порт само. Откакто го взех работеше на 10Mbit вместо на 100. Обаче докато обърна внимание да разбера, че е от устройството, а не кабела, мина време и от a4link (където го купих) се правят на интересни, че бил изгорял и така и не ми признаха гаранцията. Понеже съм сигурен, че така си е дошъл се чудя дали не мога да направя нещо по- просто, за да тръгне? Дали не е някаква студена спойка? До щатите не ми се праща, то почти колкото нов да купя излиза цената. Иначе бяха навити да го поправят, писах им. Нямат сервиз в европа официален. не е студена спойка, вероятно са защитните ценери, може обаче и да е много други неща. може да се поправи или поне има вероятност към 70% ;-) 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
avalon Отговорено 13 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2014 Благодаря на колегата pavelkamburov, който за един ден подмени изгорели компоненти и сега устройството работи на 100Мбита, днес го тествах. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 30 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 Да знаете от Пловдив някой да може да оправя убнт устройства,и ако има телефон за връзка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 30 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 Stara Zagora Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
avalon Отговорено 30 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2015 @budisimo, както писах по- горе @pavelkamburov е добър. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2015 @budisimo, както писах по- горе @pavelkamburov е добър. Човека не ремонтира вече RIP Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 31 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2015 Ремонтирам и нестандартна електроника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIkolov3214 Отговорено 19 Октомври, 2018 Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2018 Задравейте колеги знам че не е по темата но къде мога да намеря цялостна електрическа диаграма на MIkrotik SXT 5nD r2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване