redji2 Публикувано 23 Юли, 2011 Доклад Сподели Публикувано 23 Юли, 2011 трябва ми пакет под 3.** за рутер борд защото го омазах при абдеит кам 4.** и сега трябва да го варна кам по стара версия за да ми вастановят ключа за него. Ако някои има по стара версия нека да пише. Благодаря предварително! НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Networker Отговорено 23 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2011 (Редактирано) трябва ми пакет под 3.** за рутер борд защото го омазах при абдеит кам 4.** и сега трябва да го варна кам по стара версия за да ми вастановят ключа за него. Ако някои има по стара версия нека да пише. Благодаря предварително! Какъв е борда? Съвсем съвсем случайно да си пробвал да инсталираш на него OpenWRT или DD-WRT, понеже нещо ми се губи? Ключа ти седи на отделно място на флаша и е трудно да го "омажеш", можеш ако си форматирал флаша - т.е. с друг firmware. Редактирано 23 Юли, 2011 от Networker “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 redji2 Отговорено 23 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2011 Какъв е борда? Съвсем съвсем случайно да си пробвал да инсталираш на него OpenWRT или DD-WRT, понеже нещо ми се губи? Ключа ти седи на отделно място на флаша и е трудно да го "омажеш", можеш ако си форматирал флаша - т.е. с друг firmware. Не просто беше от старите ключове и като абдеитнах ми пише че микротика не е оргинален и имам 24 часа преди да спре да работи трябвало да запиша id-to и да ми дадат ключ за версия 3.** и нагоре. НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Networker Отговорено 23 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2011 Не просто беше от старите ключове и като абдеитнах ми пише че микротика не е оргинален и имам 24 часа преди да спре да работи трябвало да запиша id-to и да ми дадат ключ за версия 3.** и нагоре. Намери си версия по-ниска от 3.24 (примерно 3.20 или 3.13.) понеже е по-различна с кейовете (директен update на 4 няма как). От там слагаш версия 3.30 и чак след това пробвай update на версия 4.x. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 23 Юли, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2011 четете бре ще ви избоде очите!Търся всички пакети за Микротик Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 redji2 Отговорено 24 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Юли, 2011 четете бре ще ви избоде очите!Търся всички пакети за Микротик Мерси на колегата много полезно точно това търсих. НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
redji2
трябва ми пакет под 3.** за рутер борд
защото го омазах при абдеит кам 4.** и сега трябва да го варна кам
по стара версия за да ми вастановят ключа за него.
Ако някои има по стара версия нека да пише.
Благодаря предварително!
НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване