Администратор Велин Отговорено 15 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2008 Това са тестове на етхерите. Ако имаш възможност сложи и на wireless картите. днес правих и тестоев с wireless в офиса, при всички положения с RB433AН не можах да изкарам по - добър резултат отколкото с аликса, струва ми се даже, че и самите R52H работят по - добре на alix , тествах с едни и същи R52H. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 15 Октомври, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2008 не знам дали си пуснал рутерборда на 800мхц но аз днес правих тестове с 2 броя Аликс 3С2 и 2 броя РБ433АН, теста е през Lan свързани със суич, исках да видя каква им е производителноста като цяло, и да ви кажа че аликса на ТСР теста бие рутерборда 433ан, сумарно 88мбит за 433ан и 145мбит за аликса , аликса е с 2.9.27 а 433 с 3.10 версия, има и друго което ми се стори интересно , но бая писане ще има и ще зема да го блогна. Да на 800мхц работят но с версия 3.13 на 3.10 забиват или се ребоотват другото особенно е захранването нужно е да е 24в. 1.6 ампера /system resource print uptime: 3w5d11h36m21s version: "3.13" free-memory: 116344kB total-memory: 127584kB cpu: "MIPS 24K V7.4" cpu-count: 1 cpu-frequency: 800MHz cpu-load: 10 free-hdd-space: 33788kB total-hdd-space: 61440kB write-sect-since-reboot: 138 write-sect-total: 127611 bad-blocks: 0 architecture-name: "mipsbe" board-name: "RB433" няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2008 ще чакаме резултати от новия борд на МТ 493АН Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 17 Октомври, 2008 Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври, 2008 Надявам се тази година да я докарам във вид за "женене" Много малко се вижда на снимката но си личи че е правено с голям мерак. Много добра изработка Браво. Дай някви други снимки на твои изработки, май има неща които трябва да се научим как се правят стабилни кули Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 18 Октомври, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Октомври, 2008 ще чакаме резултати от новия борд на МТ 493АН Надявам се да е базиран вече на mimo или по-специално на тази карта SR71-5 няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Октомври, 2008 Надявам се да е базиран вече на mimo или по-специално на тази карта SR71-5 е с тая N карта ше се се скапе ефира с три антени , чудо .. и колко според вас реално са тези 300 мегабита .. като реалните на 108 мегабита за мен са 38 фул дуплекс. Ама нали трябва око да види ръка да пипне .. п.с. в http://predavatel.com/bg/karta/ по снимките могат да се видят разни конструкции Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2008 е с тая N карта ше се се скапе ефира с три антени , чудо .. и колко според вас реално са тези 300 мегабита .. като реалните на 108 мегабита за мен са 38 фул дуплекс. Ама нали трябва око да види ръка да пипне .. 75 мaксимум Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 19 Октомври, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2008 е с тая N карта ше се се скапе ефира с три антени , чудо .. и колко според вас реално са тези 300 мегабита .. като реалните на 108 мегабита за мен са 38 фул дуплекс. Ама нали трябва око да види ръка да пипне .. п.с. в http://predavatel.com/bg/karta/ по снимките могат да се видят разни конструкции Реално антените са две на тази карта а колко ще вози мога само да гадая предполагам поне 80Mbps Full няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 19 Октомври, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Октомври, 2008 Между другото един познат ми каза, че чакат такива карти да им пратят и ще прави линк. Но операционната система ще бъде с друг линукс не точно микротик. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване