syscom Публикувано 12 Юли, 2011 Доклад Сподели Публикувано 12 Юли, 2011 Как мога да пингна МАК адрес? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Юли, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2011 само ако машината отсреща е подготвена да направи отговор на такова запитване ще стане Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 14 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2011 На 12.07.2011 г. at 19:28, syscom написа: Как мога да пингна МАК адрес? С Мтик или по принцип. Пример с Дебиан няма нужда да се подготвя отсрещната машина (у-во), стига да няма защита на ниско ниво. Работи и по MAC и по IP (едното връща другото ). Програмата се казва arping и е достатъчно разпространена, не знам за боза дали има аналог. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 14 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2011 На 14.07.2011 г. at 15:39, Networker написа: С Мтик или по принцип. Пример с Дебиан няма нужда да се подготвя отсрещната машина (у-во), стига да няма защита на ниско ниво. Работи и по MAC и по IP (едното връща другото ). Програмата се казва arping и е достатъчно разпространена, не знам за боза дали има аналог. Благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 15 Юли, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Юли, 2011 На 14.07.2011 г. at 15:39, Networker написа: ... не знам за боза дали има аналог. има писана в сайта на Бонев. http://ipacct.com/ Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Android Отговорено 11 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Септември, 2011 Неможеш да пингнеш МАК адрес или поне аз незнам . Можеш да пингнеш ИП адрес. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване