PcTuninG™ Публикувано 11 Юли, 2011 Доклад Сподели Публикувано 11 Юли, 2011 Имам линк на 14 км с рокети ето инфо Signal Strength: -51 dBm Chain 0 / Chain 1: -53 / -54 dBm Connections: 1 Noise Floor: -91 dBm Transmit CCQ: 98 % TX/RX Rate: 270.0 Mbps / 6.0 Mbps AirMax: - Проблема е следния че на тх ми показва почти винаги 300 а на рх 6 и пинга скача и прекъсва нета на абонатите Смених фърмуерите на антените пак така идей :-\ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 12 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2011 Имам линк на 14 км с рокети ето инфо Signal Strength: -51 dBm Chain 0 / Chain 1: -53 / -54 dBm Connections: 1 Noise Floor: -91 dBm Transmit CCQ: 98 % TX/RX Rate: 270.0 Mbps / 6.0 Mbps AirMax: - Проблема е следния че на тх ми показва почти винаги 300 а на рх 6 и пинга скача и прекъсва нета на абонатите Смених фърмуерите на антените пак така идей :-\ сменя ли честотите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 12 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2011 Опита ли се да ги донасочиш? Шум?Скапани кабели и т.н. Дерзай Най-често това е свързано с избор на канал.Сканирай ефира от другата страна. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 12 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2011 Сменихме канала да видим сега как ще е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Юли, 2011 Днес гледам линка АП-то на лана ми дава LAN: WAN: 10Mbps-Half а на СТ си е нормално LAN: WAN: 100Mbps-Full зад линка има суич ладокс съмнявам се в него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 15 Юли, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Юли, 2011 Днес гледам линка АП-то на лана ми дава LAN: WAN: 10Mbps-Half а на СТ си е нормално LAN: WAN: 100Mbps-Full зад линка има суич ладокс съмнявам се в него ако е 10мбит за лана виж си адаптера, виж в ИСП раздела. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2011 Смени това което е около лан часта и ще стане ясно от къде изгрява слънцето. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2011 Както и си мислех от суича подменен за сега няма пр Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване