aspi Публикувано 5 Юли, 2011 Доклад Сподели Публикувано 5 Юли, 2011 Продавам Сплайсер Fujikura FSM-17S - http://kstplus.com/bg/equipment/splicersFSM17S.html с резачка за влакно Fitel S315 и клещи за зачистване. Машината е в перфектно състояние, на 5000 заварки с нова батерия и сменени електроди. Цена- 6600 лв. Намира се в Стара Загора - 0888 399966 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 5 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2011 Каква е причината за продажбата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 5 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Юли, 2011 Еми колега Имаш Лада а Искаш да караш Бмв каква е разликата . Моля колегата да ме извини че пиша в темата ама машинката си е старичка вече но пък върши работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 6 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2011 Причината е един Fitel S-177 ( в ролята на BMW ), който ще ми струва колкото 2 Fujikuri. А за 17-ката вижте отзивите на другарите от руските форуми - аз няма да си я хваля. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts