fityla Публикувано 30 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 30 Юни, 2011 Здравейте, качил съм го няколко месеца софтуера добре се справя, но имам един малък проблем и направо не ми дава мира. Ако някой е разбрал на какво се дължи и го е изчистил да каже рецептата.. Като рестартирам рутера на връзката ми изписва 150Mbps връзка както сами може да се обедите в това: След 2-3 мин. скоростта пада драстично на свързване е 65Mbps и излиза това: Имате ли наблюдения на такова явление ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 6 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2011 здрасти ,аз имам същия рутер при мен го има същия бъг и има още един не мога да увеличавам мошноста wifi при теб може ли да се усилва Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fityla Отговорено 8 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Юли, 2011 Здравей, да не те излъжа, ама мисля че това е наред аз не го дигам не ми трябва тая функция. Мисля, че намерих проблема, моята версия е 1.5, a в сайта на dd-wrt пише че поддържат 1,1.1,1.8,1.9,2.0. Въпреки, че всичко работи добре и на тази версия като изключим wifi. Коя версия е твоят? Сега замислям като остане малко време да кача openwrt... Много странно е на 65mbps процесора е 0% постоянно, като 150mbps първите няколко минути показва, че се товари 10-25%. И с dd-wrt е хладен, с оригиналният грее като котлон. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fityla Отговорено 11 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2011 Проблема ще се окаже не в грешна версия или бъгав софт, а в atheros-a ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване