semestara Публикувано 29 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Юни, 2011 Здравейте , колеги някой ползвал ли е горе описаната карта, и как е по добре да се сложи на PC или борд, трябва ли допълнително охлаждане.Предварително благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 29 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Юни, 2011 Слагай я на каквото имаш. Всичко зависи каква скорост гониш. На РС трябва да имаш в предвид че не всички дъна могат да доставят необходимият ток към PCI слота(може да има спонтанни забивания или рестарти с неподходящо дъно ). Бордовете обикновено са проектирани да работят с такива карти тоест нямаш проблем. Ползвал съм такива карти на RB133, RB532 ,RB600A и на дъна intel BX или i815 без проблеми. Ако не си наредил картите като сардини една до друга и има къде да циркулира малко въздух между тях няма причина да се притесняваш. Успех ! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 30 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 подкрепям колегата, при мен работят сигурно от 2г на РС и съм нямал никакви проблеми, ползвал съм ги и с Аликс. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 30 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 От 2 години имам такива на RB433 на 20км линк и е нямало никакви проблеми, само недей да ги пускаш ако нямаш закачена антена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 30 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 Ще изгори ли ако я пусна без антена? Благодаря за изчерпателните отговори . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 1 Юли, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юли, 2011 Ще изгори ли ако я пусна без антена? Благодаря за изчерпателните отговори . Има доста голяма вероятност. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване