ефект Публикувано 29 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Юни, 2011 Здравейте, трябват ми 2бр. лан чип IC+ IP-175C LF имаги на доста 5портови суичове и рутери edimax,trendnet,asus и др. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 30 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 никой ли няма поне 1брой 5портов суич с въпросния чип? или поне да ми от каде да си купя. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasko Отговорено 30 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 http://www.futurel.bg/ mislq 4e tova e tvoeto mqsto ,sorry za lipsata na bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoLimit Отговорено 30 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Юни, 2011 Здравейте, трябват ми 2бр. лан чип IC+ IP-175C LF имаги на доста 5портови суичове и рутери edimax,trendnet,asus и др. Здравей, имаш в ЛС! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts