Администратор iprodanov Отговорено 15 Април, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2012 След проблемите онзи ден (2 дни) не ми засича въобще правилно версията на браузера. мобилната я хваща като декстоп а десктоп-версията като мобилна Декстопното засичане е умишлено деактивирано за сега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 19 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Май, 2012 Здравейте, в последно време новите теми и постове във форума се въртят около раздела купувам/продавам. Не ми пречи и аз се възползвам от разни оферти, но когато вляза и видя новите теми и постове има вероятност да не обърна внимание на някоя по-важна от практическа гледна точка тема, тъй като те са засенчени от подобни обяви. Питането ми е не може ли отдела за търговия да се прмести в отделен под форум или дори друг форум с ясни препратки ,защото според мен доста се измени иедята на форума. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 19 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Май, 2012 (Редактирано) Нека новите теми от купувам продавам излизат в отделно каре (на главната страница) така че да не засенчват новите теми от останалите подфоруми, това е достатъчно. Редактирано 19 Май, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 19 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Май, 2012 или ако има вариант да отпишеш определени раздели да не ти показват новите теми 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rafaelo Отговорено 15 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2012 Здравейте, Не видях да има секция за MacOS. Видях, че има за Linux и Windows. Може би е добра идея да се направи и за MacOS. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2012 Здравейте, Не видях да има секция за MacOS. Видях, че има за Linux и Windows. Може би е добра идея да се направи и за MacOS. т.е. секция BSD Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване