Администратор 111111 Отговорено 11 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2012 Предложение за Tapatalk Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор iprodanov Отговорено 12 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2012 И аз нямам проблем с HTC-то Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 12 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2012 има проблем с мобилната версия като я сложиш не ти дава да отвориш главната страница на форума. иначе е доста добра и се чете лесно, но кофтито е че като се върнеш на лаптопа пак трябва да сменяш версии. дали не може да се направи като се гледа от мобилен да си зарежда тази тема, а от компютър да е нормалната? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2012 трябва вече да има достъп през http://www.tapatalk.com/ Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 12 Март, 2012 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2012 трябва вече да има достъп през http://www.tapatalk.com/ Аз не съм го купувал това приложение и само го инсталирах на форума и не съм го пробвал на телефона При теб работи ли ? има проблем с мобилната версия като я сложиш не ти дава да отвориш главната страница на форума. иначе е доста добра и се чете лесно, но кофтито е че като се върнеш на лаптопа пак трябва да сменяш версии. дали не може да се направи като се гледа от мобилен да си зарежда тази тема, а от компютър да е нормалната? Ще видя какъв е проблема със мобилната версия и ще се опитам да го оправя скоро.,,,,,, Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор iprodanov Отговорено 12 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Март, 2012 има проблем с мобилната версия като я сложиш не ти дава да отвориш главната страница на форума. иначе е доста добра и се чете лесно, но кофтито е че като се върнеш на лаптопа пак трябва да сменяш версии. дали не може да се направи като се гледа от мобилен да си зарежда тази тема, а от компютър да е нормалната? Поразрових се малко из настройките и направих за android, iphone, blackberry и nokia да отваря автоматично мобилната версия, а при браузърите Firefox, Chrome, Opera и IE стандартната тема. Както каза и 111111 има и http://www.tapatalk.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 16 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2012 Моля, махнете тези ФБук бутони и всякакви харесванкия. благодаря Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2012 фацк бутона (скрипта) е блокиран от главния им домейн при мен според мен трябва в личните настройки на потребителя да има опция за показване и скриването им както и по подразбиране да са скрити 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 18 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2012 При мобилната версия не работи отварянето на непрочетените мнения при избор от ново съдържание Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор iprodanov Отговорено 19 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2012 При мен след като избера ново съдържание ми показва темите който не съм прочел т.е. работи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2012 Като стана на въпрос за мобилната версия. Има ли начин да се пусне както преди беше (опростена в текстов вариант) и какво е мнението на другите по въпроса? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 20 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2012 (Редактирано) При мен след като избера ново съдържание ми показва темите който не съм прочел т.е. работи не си ми прочел мнението внимателно. темите които не съм прочел ми се отварят. не ми се отваря от там новите мнение в темите които не съм прочел ПС: на мен така ми харесва. може и да не се пуска текстов вариант. добре работи и разпознаването на браузера и сменянето на темата. няма нужда от Тапаталк за момента (плюс това че той е платен - не че не се намира и вече "купен") Редактирано 20 Март, 2012 от Mupo neTkoB 1 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 25 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2012 Дали някой го погледна? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 30 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 Аз мога да ви предложа хостинг ако искате и ако някой има нужда да си тества някви неща или да си хоства някви сайтове и така на татака напълно безплатно имам 1-2 машини в сървърното с ispomega които са пуснати само за тази цел и хоствам някое друго сайтче на клиенти.. Ако някой го интересувя или има нужда от нещо мога да помогна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 31 Март, 2012 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2012 Аз мога да ви предложа хостинг ако искате и ако някой има нужда да си тества някви неща или да си хоства някви сайтове и така на татака напълно безплатно имам 1-2 машини в сървърното с ispomega които са пуснати само за тази цел и хоствам някое друго сайтче на клиенти.. Ако някой го интересувя или има нужда от нещо мога да помогна Благодаря за предложението, но за момента съм подсигурил всичко за години напред.... Домейна е платен за години напред. А хостинга Изтича на 22.06.2018 ( Ако не ни изгонят до тогава за CPU ) Че форума със всяка една година става все по посещаем.... За сега ме търпят хората защото имам доста акаунти там. Но като дойде времето ще мигрираме на един VPS или ще колокирам машина. Но това като му дойде времето.. За сега нямаме нужда от такива щуротии Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване