stuckoff Публикувано 23 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 23 Юни, 2011 Здравейте, търся Subscription Module за PTMP системата Motorola Canopy на 5.4GHz някой знае ли фирма в БГ от която може да се закупи ето линк към продукта: http://www.moonblinkwifi.com/pd-motorola-canopy-wireless-54-ghz-subscriber-module-signaling-rate-10-mbps--5400sm.cfm поздрави стоян Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 23 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Юни, 2011 Кажи колко ти трябват. Има и втора ръка SM,AP и BH PtP 10&20. ( и се намират във Варна) Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stuckoff Отговорено 23 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Юни, 2011 трябва ми една бройка, по-добре ново с фактура и гаранция.... клиента вероятно няма да се съгласи за използвано варна е ок. и аз и клиента сме тук. прати ми детайли и цени на ЛС за да мога да им пусна някаква оферта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 23 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Юни, 2011 За ново попитай в Ланком,но не знам дали все още внасят. Друг вариант е от нет-а,но цената е дебела. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stuckoff Отговорено 26 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Юни, 2011 благодаря ти. свързах се с тях. Дадоха ми добра цена (имайки впредвид клиента колкое плащал до сега). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasko Отговорено 27 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2011 благодаря ти. свързах се с тях. Дадоха ми добра цена (имайки впредвид клиента колкое плащал до сега). може ли да поделиш цената Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 27 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2011 Ето цените на Моторолите от Ланком. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване