tonton Отговорено 20 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Март, 2013 (Редактирано) Мисля че тук е мястото да предупредя колегите - внимавайте когато изпращате стока на потребител с ник Angelnet - от Пловдив ! Миналата седмица в понеделник 11.03.2013 г му изпратих стока за някакви 48 лева . До днешна дата не е освободил пратката , макар че аз на няколко пъти му звънях и обещанията бяха - след малко отивам да взема стоката .Днес пуснах разпореждане пратката да ми се върне . Цялата история ще ми струва 12 лева . Реално погледнато са никакви пари ! Но защо трябваше да ги хвърлям на вятъра ? Днес аз изгарям с 12 лева .... утре някой друг ще изгори с повече !ю Телефоните на въпросният господин са 0883***324 и 0898***357 - Ангел Стоянов - фирма ЕЪРНЕТ ЕООД Редактирано 20 Март, 2013 от Mupo neTkoB без такава информация Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 6 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2013 Колкото и да ми е неприятно и аз се опарих от "колега" във форума! Става въпрос за geltexxx и по-спецялно тази тема: Спазарихме цена за следното : DI-09H Green 8 броя и импулсни H1C3T 10бр. Импулсните трябваше да са нови , а на някои от тях дори са откъснати кабелита. Суичовете, само 2 от тях са DI-09H, другите са разни други които не ми трябват. Миналата седмица водихме кореспонденция но не стигнахме до резултат. Предложих му да му върна всичко и всеки да е с по едни транспорт на зад но от тогава няма отговор. Все още се надявам, че ще се разбереме но от 30 окт няма отговор от него и за това пиша тук. Ще изчакам още малко и ако не се разбереме ще публикувам всички данни, които съм събрал за него и жалба в полицията. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2013 Нямаше ли опция преглед на пратката ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 6 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2013 (Редактирано) Колкото и да ми е неприятно и аз се опарих от "колега" във форума! Става въпрос за geltexxx и по-спецялно тази тема: Спазарихме цена за следното : DI-09H Green 8 броя и импулсни H1C3T 10бр. Импулсните трябваше да са нови , а на някои от тях дори са откъснати кабелита. Суичовете, само 2 от тях са DI-09H, другите са разни други които не ми трябват. Миналата седмица водихме кореспонденция но не стигнахме до резултат. Предложих му да му върна всичко и всеки да е с по едни транспорт на зад но от тогава няма отговор. Все още се надявам, че ще се разбереме но от 30 окт няма отговор от него и за това пиша тук. Ще изчакам още малко и ако не се разбереме ще публикувам всички данни, които съм събрал за него и жалба в полицията. писах ти на лични но не ми отговори,виж по-хубаво какво съм ти писал преди да правиш изводи и да пишеш,че съм некоректен!както си прочети цялата кореспонденция наново!Проблема на колегата koko,е че кореспондира много бавно!Относно суичовете които пратих наистина е имало грешка в моделите,захранванията са нови с 2-3сме правили тестове в офиса,аз също мога да постна цялата кореспонденция.Колегата искаше или да върне пратката или компенсация за обърканите модели суичове,писах му какво мога да предложа но няма отговор от тогава и днес видях,че е писал направо тук! Редактирано 6 Ноември, 2013 от geltexxx Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 6 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2013 Надявам се наистина да е станало недоразумение - да ти върна всичко и да получа парите си обратно, след като не съм получил това за което говорихме. edit: Върнах всичко на колегата и той ми върна парите! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 15 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември, 2013 (Редактирано) Мирослав Шарков - airlan.info - Банско Прави поръчка - отказва да си вземе пратката от куриера http://probook.bg/companies/view/19535 Редактирано 15 Ноември, 2013 от Vesuvius Streamline Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 21 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Декември, 2013 Nitrogenium Участва в и след това изчезва... България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 19 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Март, 2014 Оплаквам се от потребител Momo. Публикува обява, пиша му на лични че искам да купя това, което е пуснал за продажба, пиша му в темата - ни дума, ни вопъл, ни стон... Малко уважение към форума - да ми отговори или да напише в темата една дума "продаден" и толкова. Иначе редовно си е онлайн, но явно не счита, че е длъжен да отговаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Юли, 2015 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2015 (Редактирано) По същия начин PCTunning, при обява пусната от мен че купувам дадена стока той ми пише и когато го питам кога ще изпрати само си прочита съобщението и до там, дори не отговаря. Това се случва няколко пъти!!! Колегата е говорил с за да закупи нещо и той - а сега не мога (добре може и утре) и така месец и се покрива. Редактирано 16 Юли, 2015 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko712 Отговорено 13 Август, 2015 Доклад Сподели Отговорено 13 Август, 2015 PCTunning излъга за оптика ,че е 8 ца .а тя е 4 ка.и не коментира:http://www.mikrotik-bg.net/topic/7886-продавам-оптичен-кабел-с-проволка-8-влакна/?do=findComment&comment=60867 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 27 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2016 На 20.03.2013 г. at 15:10, tonton написа: Мисля че тук е мястото да предупредя колегите - внимавайте когато изпращате стока на потребител с ник Angelnet - от Пловдив ! Миналата седмица в понеделник 11.03.2013 г му изпратих стока за някакви 48 лева . До днешна дата не е освободил пратката , макар че аз на няколко пъти му звънях и обещанията бяха - след малко отивам да взема стоката .Днес пуснах разпореждане пратката да ми се върне . Цялата история ще ми струва 12 лева . Реално погледнато са никакви пари ! Но защо трябваше да ги хвърлям на вятъра ? Днес аз изгарям с 12 лева .... утре някой друг ще изгори с повече !ю Телефоните на въпросният господин са 0883***324 и 0898***357 - Ангел Стоянов - фирма ЕЪРНЕТ ЕООД Сега разбирам, че трябва да се чете и този раздел във форума. Същия случай със същия потребител, само че стоката, която му пратих беше на стойност 450 лв. След двадесет дневно чакане да я вземе и постоянни обещания - " сега отивам до Еконт ", " утре ще я взема ". " пращам техниците да я вземат веднага " и т.н., от Еконт ми я върнаха и си платих таксите за разкарването. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d9000 Отговорено 2 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2018 (Редактирано) Ще помоля колегата : Prodator Да ми Вдигне Телефона си или да ми Отговори на Л.С за артикула който закупих от него и НЕ работи коректно ! Редактирано 2 Февруари, 2018 от d9000 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d9000 Отговорено 2 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2018 Преди 13 часа, d9000 написа: Ще помоля колегата : Prodator Да ми Вдигне Телефона си или да ми Отговори на Л.С за артикула който закупих от него и НЕ работи коректно ! Чухме се днес с колегата , стигнахме до консенсус да му върна пратката за моя сметка . Надявам се към момента да няма повече такива недоразумения. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Септември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2018 Поредната дребна душица.... който продава наредени устройства. В OLX се пише "foreverpetrov7". След разговор с него стана ясно, че устройствата работят като локото беше с механичен проблем от към панела на светодиодите което не е болка за умиране и е въпрос на 10мин работа за което нямах възражения. След като пристигнаха в Еконт става ясно, че капака за лана на едно от устройствата липсва.. обадих се на посочения телефон от който е изпратена пратката където ми вдигна баща му и каза, че не знае за какво става на въпрос. Даде ми телефона на синчето и той ми казва там е сигурен съм, а прегледа бе направен пред служител на еконт и по-лошото е, че ако искам да я върна трябва да платя в 2 те посоки защото някой е решил да изкара дребни парички който няма да закара под земята. Та след няколко минути разговор каза ми да ти сваля 5лева след което му се изсмях и отказах, такова устройство не бих монтирал без капак и той каза е то и така си работи. В крайна сметка се разбрахме да му го върна за негова сметка, а останалите да взема с корекция на наложения платеж. Взех устройствата и се оказа, че едното не се достъпва през web интерфейс и се наложи през конзолата да го оправям, а иначе продавача каза "всичките работят супер". Оставям част от телефонните им номера за да имате едно на ум ако пазарите от непознати. Баща: Данаил Генчев Петров GSM:O8876O551# Cин неизвестно име, GSM О8893122О# град Шумен. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts