Jump to content

Некоректни потребители

Recommended Posts

Не бе... :) Гледам оплаквате се от този и онзи...апък сигурно 100 пъти са ме питали защо не пазарувам от релоуд... та реших да си изкажа скромното мнение :)

И без пари да пуснем нета, пак ще питат за промоции и по-високи скорости!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бе... :) Гледам оплаквате се от този и онзи...апък сигурно 100 пъти са ме питали защо не пазарувам от релоуд... та реших да си изкажа скромното мнение :)

Защото продавача е антиклиентски настроен :)

Как да пазаруваш от някой, който дори и като му даваш пари ти се прави на велик :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

NetworkPro както и ти нито един от хардовете не работи ама аз не съм мошеник като теб и да се крия след 10 обаждания към него подарих мо 25 лв и ми писна някои ден ще си отмъстя. Аз ти върнах парите да видим дали ти ще ми ги върнеш???

Редактирано от Momo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти луд лиси "някой ден ще ти отмъстя" ти вече ми отмъсти че ми изгуби времето със запоения си хард :)

Много бързо си промени позицията кое колко работи. Първо едно твърдиш после друго.

Веднъж излъга повече нито дума от теб не мога да повярвам.

Редактирано от NetworkPro

-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти луд лиси "някой ден ще ти отмъстя" ти вече ми отмъсти че ми изгуби времето със запоения си хард :)

Много бързо си промени позицията кое колко работи. Първо едно твърдиш после друго.

Веднъж излъга повече нито дума от теб не мога да повярвам.

Въпроса е кога ще ми върнеш парите, както обеща на скаип има си хронология ако помниш, само че дигаш телефона.

[30.8.2011 г. 15:13:02] hypnologic: ако е този харддиск - може да ми го върнеш само него

[30.8.2011 г. 15:13:17] hypnologic: или по-скоро да ти пратя 10 лв по банков ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето един лог от днес...

Сами преценете: http://www.techstream.eu/reloadbg.html

За сведение , LAN чиповете се доставят и от други фирми , а презапояването не отнема много време и усилия . Тук сме все пак интелигентни хора и можем да се справим сами .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е кога ще ми върнеш парите, както обеща на скаип има си хронология ако помниш, само че дигаш телефона.

[30.8.2011 г. 15:13:02] hypnologic: ако е този харддиск - може да ми го върнеш само него

[30.8.2011 г. 15:13:17] hypnologic: или по-скоро да ти пратя 10 лв по банков ? :)

Да и така сериозния продавач който само лъже и обещава че ще върне парите за неработеща стока

се крие, колко то за 10 лв та чак не си дига телефона и не отговаря на скаип.

И това ми било сериозен продавач "мошенник".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и така сериозния продавач който само лъже и обещава че ще върне парите за неработеща стока

се крие, колко то за 10 лв та чак не си дига телефона и не отговаря на скаип.

И това ми било сериозен продавач "мошенник".

не ми работи сертификата, трябва да преведа от офис на ДСК

[12:54:52] Momo: и ? Аз какво съм виновен ?

[13:06:53] hypnologic: извинявай за забавянето

Лъжите нямат край, некоректния продавач, първо продава не рабощи хардове и след това се крие и не дига телефон.

Аз мо продадох хард който то счупи на другия ден мо върнах парите защото го е счупил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно ...

Нямах намерение да злепоставям човека, но след 10 дена чакане не се стърпях..

Става дума за Momo с който се разбрахме да ми прати RB750 по Еконт. Е, това още не се е случило. Спря да ми отговаря и по скайп. Намерих му телефона от форума, но беше изключен.

ПС. Ако има основателна причина ще я уважа и бих си изтрил мнението. Надявам се, че след този пост ще се свърже с мен.

EDIT: Рутера вече е при мен. Неправилно ме е разбрал, че се отказал от сделката. Даде ми и насоки как да се справя с конфигурацията.

Редактирано от Rispicha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fortekn - НЕ КОРЕКТЕН! Колегата е пазарувал от него доста работи и преди време е имало някой "забележки" който не са били толкова сериозни, че да струва да пиша макар, че дразни. На 8ми октомври (събота) тази година е закупено от него:

"Продавам Rocket M5 za 15 лв. Lite Station M25 2 броя за 15 лв. 2 те,Nanostation 5 1 брой за 10 лв. Nanostation M5 1 брой за 15 лв. може да им се ползват антените .АП та TP-Link различни модели, неработещи повечето имат проблем в захранването ако на някой му се занимава може да си ги оправи имам 10 броя цена и за 10те общо 50 лв имат и адаптери и антени със тях. за контакти Красимир тел:0895363951 Max-i Systems LTD. Кюстендил " http://www.maxi.osogovo.net/

Колета пристигна но "Nanostation M5 1 брой за 15 лв." не беше изобщо там да не говорим за другите неща, че изобщо не е това което се казва , че имали проблеми със захранването. Писахме му дори мисля, че и по телефона говорихме да прати наното и имаше само отговор "Извинявай грешката е моя в понеделник ще ти го пратя!" И от тогава не отговаря.

Редактирано от master

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

да се изисква опция отвори преди да платиш! ясно е че некоректни винаги ще има.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Привет!

Дали не е редно някой от админите да коригира заглавието, че е грозно така...

Редактирано от plamenVd

Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

и как трябва да се коригира ?

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.