bobo Публикувано 14 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 14 Юни, 2011 (Редактирано) Продавам чисто нови карти NTE312AA Nortel 5Ghz 20dB - 20лВ. За 4 + бройки доставката от мен. Имам много ~50 бройки. Картите са нови в оригиналната им опаковка от Нотрел . Не са сваляни от АПта Нортел (въпреки че са същтите) !!! Никога не са работили . Гаранция от мен 1месец - подменям ви я или ви връщтам парите . Приемам и бартер за антени на 5ghz , Mikrotik бордове, UBNT клиенти или кабел . Кой каквото има в повече . Причина за продажбата - бордовете ни свършиха а карти имаме много. За конкретната карта няма да обяснявам има изписано много във форума . За контакт 0885281408 - Боян. Намират се в Габрово . Редактирано 31 Август, 2011 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 21 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Юни, 2011 Брех ?!! Само N ли правите вече? Та на никой не му трябват хубави карти на ниска цена ? Цената подлежи на коментар . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 21 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Юни, 2011 Ами аз бях пуснал XR5 на 90лв./бр. и да ти кажа нямаше интерес...тия нортели са на проксим и са доста добри карти, но яко греят и оакват ефира. Иначе за p2p линк са супер. Аз с такива съм докарвал 75Mbps/tcp. http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 21 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Юни, 2011 За загряването си загряват но не е страшно. Аз мощна карта която да не загрява не съм виждал . Но да "оакват" ефира не съм забелязал. Бях отворил преди време една такава и открих че на входа си има някакъв допълнителен печатен П-образен филтър пропускащ само 5Гхз(орязват се с него хармониците може би ). Предполагам също така този филтър и помага да не пречи и да не и пречат околните излъчвания по кулите а и в града. Използвам да вмъкна два screenshots понеже някой ме питаха колко "вдигат" тези карти. Ами аз до към 70 Mbps/tcp съм докарал еднопосочно на Alix 2C2(на радиото са 75Mbps ). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 27 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2011 (Редактирано) Нова цена-30лВ! за останалите ми карти За първите обадили се добавям преходници MMCX to SMA Belden RG316/U -16cm към всяка карта(имам 7-8 ).Преходници няма вече . Редактирано 1 Септември, 2011 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 28 Юли, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2011 (Редактирано) Нова цена 20лВ. Ако се вземат 4 и повече карти транспортните разходи са за моя сметка Редактирано 31 Август, 2011 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 31 Август, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2011 up Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 31 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2011 Май, май UBNT бастисаха нещата , аз едвам продадох преди година Картите са си хубави и са без пари, ама искат бордове ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 31 Август, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2011 Май, май UBNT бастисаха нещата , аз едвам продадох преди година Картите са си хубави и са без пари, ама искат бордове Ами наистина не са лоши и се продават на такава цена само защото имам много. Иначе на UBNT са добри нещата според зависи кой какво му трябва . Основни трасета Микротик а UBNT за клиентите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 31 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2011 Картите са яки да, имаме при нас линкове с такива. На един наш линк (12-тина км) подменихме 2 бр. "хубави" CM9-ки (които незнайно защо, много се тачат в този форум), с което действие вдигнахме сигнала с общо 8 dbi (дефаултни мощности), a скоростта (от 55Mbps макс) стана между 72-80Mbps с турбо, което е сериозно постижение без бондинг и 802.11n. Дадената цена е смешна (аз бих си ги запазил пред варианта да ги продавам за 20 лв. ), особено ако наистина са чисто нови (едно време ги купувахме за по около 100 лв.). Имаме още от тях на склад (пазим ги за по-дълги трасета), въпреки това, вероятно ще се обадя за още няколко такива, докато я има далаверата . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 2 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2011 Тези карти как ще работят на RB 411 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 2 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2011 Ами при нас работят на 411 , 433, 600А компютри и подобни без проблем . Единствено има някакъв проблем с RB14 четворният преходник на Микротик - разпознават се но нито чуват нито излъчват. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts