kamikadze684 Публикувано 12 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 12 Юни, 2011 Здравейте колеги малко съм нов в тази сфера Дадоха ми на скоро едим RB133 обаче картата му е изгоряла . R52-350 Имам една друга XG-601-MB моля ви кажете ми дали въобще става и как да им инсталирам драйвера . Като я сложа на устройството не я намира въобще. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 vladote Отговорено 12 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2011 на wireless ли я търсиш или в interface Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 12 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2011 mikrotika би трябвало да я открива освен ако картата е с някакъв чипсет който не се поддържа от Мт Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 13 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Юни, 2011 за по лесно чипсетите са ограничени до 2 ATHEROS и Prism Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kamikadze684 Отговорено 14 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Юни, 2011 Никъде не я открива като устройство явно не е съвместима Със старата карта като сканирам за устройства ми излизат много . Закачам се на някое и нищо не става , нито трафик нито нищо тук в Шумен ми искат страшни цени за нова с чипсет на Atheros от 115 до 140 лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 14 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Юни, 2011 разгледай раздела за покупко - продажби има атрактивни предложения. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 kamikadze684 Отговорено 25 Февруари, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2012 Здравейте . Имам следния проблем с борда . Свързал съм един Rb 133 level 4 на масата като опитна постановка . Всичко си тръгва обаче като сканирам с лаптопа за безжични мрежи ми излиза все на 2 черти сигнала . Какво ли не правих нищо не се променя . Дайте съвет от какво може да е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 danielskiii Отговорено 25 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2012 объркан изход на картата кофти пигтейл,слаба мощност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
kamikadze684
Здравейте колеги малко съм нов в тази сфера
Дадоха ми на скоро едим RB133 обаче картата му е изгоряла . R52-350
Имам една друга XG-601-MB моля ви кажете ми дали въобще става и как да им инсталирам драйвера .
Като я сложа на устройството не я намира въобще.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване