Anatoli Публикувано 3 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 3 Юни, 2011 Здравейте на всички ,искам да ви покажа нещо любопитно, та на въпроса във вкъщи домашния ми рутер ме смайва при сигнал -99 компютъра вързан там си прави доста добра канекция което е учудващо реално минават около 15мбита при тест със спеедтест интернета не е бавен даже си е доста сносен рутерът е TP-Link TL-WR740N, 150Mbps префлашнат с ддврт[/t][/t] ,защо се получава така Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2011 Аз лично ддврт то на атерос не го гаресвам как се държи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 3 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2011 от около месец с ддврт и се държи перфектно без никакви забележки веднъж си направих тест със него отключих си мрежата за около час и се бяха накачили около 10 човека проца беше на 80-90 % но не блокира което говори само добро за рутерчето ,но си има и минуси с 10 човека рутера доста грее е но за около час работа не заби което може само да ме радва,а това със сигнала направо ме учуди ако някои знае защо се получава така нека сподели аз лично си мисля че това е някакъв дребен бъг в фримоера на рутера Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2011 Ами има някой бъгове точно в този рутер имам няколко флашнати. В началото си влизах ремоте в тях сега не мога ?! А няма как да е пипан от друг. Освен това от към скорости определено ми харесва повече оригиналния фирмуер. Нещо за атероса не са го написали както трябва... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване