vladote Публикувано 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Публикувано 1 Юни, 2011 Трябва ми рутер, на който да мога да задам на wan порта да е на 10 Mbps механично, но имам само repotec 1440A наличен а с него не става. Кажете какво да взема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 виж механично няма как да стане но пък софтуерно е възможно , http://unexbg.com/index.php/komponenti/tp-link-tl-wr740n-wireless-lite-n-2-4ghz-802-11n-802-11g.html този е подходящ но само след като го префлашнеш с дд-врт и си готов че и още бол екстри Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Или сложи един суич преди вана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 1 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Две много добри решения, утре ще пробвам Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Вземи един linksys 54gl с фирм. dd-wrt качвам ти снимка най надоло махаш отметките на 100мб и си готов. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 защо трябва да е този рутер първо е G второ мисля че няма 350мх атерос отвътре и трето струва нереално много пари ,според мен това са си доста големи доводи в полза на тп-линка, аслед префлаш на тп-линка менюто е същото даже има и опция за супер канал но иска парички за да се активира тази опция в момента не съм си удома но като се прибера ще постна една снимчица за доказателство Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 1 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 заща трябва да е този рутер първо е G второ мисля че няма 350мх атерос отвътре и трето струва нереално много пари ,според мен това са си доста големи доводи в полза на тп-линка То като е 10 mbps wan-а няма значение дали е g или N и все пак по-добре е с тп-линка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Човека пита за рутер .Гледай квот имаш от тея модели с флаш с ДД-ВРТ става но аз казвам че давам гаранция за линксис-а Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 1 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Човека пита за рутер .Гледай квот имаш от тея модели с флаш с ДД-ВРТ става но аз казвам че давам гаранция за линксис-а Сега като каза се сетих че в офиса ми е такъв - не се бях сетил, но ми е доста скъп за да го дам на клиент. Беше от технополис с надписи на t-mobile и ги даваха по 49 лв. Купих няколко но ги раздадох преди да се усетя че има много възможности Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 1 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 утер ще ти потрябва 30 мегабита, като гледам как се рзавиват скоростите след година линксиса няма да ти върши работа и така линксиса ще го погребеш в някоя маза и ще си дал 80-100лв за да стои в мазата и ще идеш да си вземеш друг но вече N поправиме ако греша ,но ти си знаеш искаш съвет давам ти, вземи си N рутер с повечко процесор за да работи нормално шеипара които можеш да му сложиш алтернативен фримоер защото стандартните фримоери са доста постни,това е от мен Той ще е при клиент. Има само кабел прокаран до него който не поддържа 100 Mbps, а само на 10 работи, няма как да взема утре 30 Mbps, просто няма от къде да дойдат. Къщата е направена и не може по друг начин да се прокара кабел, може евентуално наностейшън зад прозореца да сложа, но засега ги устройва 10 да има - с тп-линка ще е- Само трябва да прочета как се качва dd-wrt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Plarol Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Не знам ако сложиш от към теб монтански суич със зададен порт на 10Мbps, какво ще стане, би трябвало отсреща устроиството да го разпознае и само да "превключи" на по ниска предавка няма нищо по хубаво от лошото време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Не знам ако сложиш от към теб монтански суич със зададен порт на 10Мbps, какво ще стане, би трябвало отсреща устроиството да го разпознае и само да "превключи" на по ниска предавка ако няма пико ип модул да го настрои пак ще му излезне скъпо Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Аналогичните на неомонтанските имат жъмпер за 10мб Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 2 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Hint " Има само кабел прокаран до него който не поддържа 100 Mbps, а само на 10 работи" . Според моя скромен опит е нужно само да се вкара кабела във вана на устроиството при клиента Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 2 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Hint " Има само кабел прокаран до него който не поддържа 100 Mbps, а само на 10 работи" . Според моя скромен опит е нужно само да се вкара кабела във вана на устроиството при клиента Но не стана, то и лан картата на компютъра е на автоматично и трябва и там да тръгне но без да му задам 10 не става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts