NetworkPro Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 Бай sevo, къде работят тия линкове ? Със или без филтрите ? Спектрограма на ефира може да покажеш ... Ако твърдиш че филтрите оправят проблема със пренаселен ефир - не вярвам Чипсетите на картите си имат филтри. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 1 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 1 Юни, 2011 интересно как 2003-та съм го ползвал МТ тогава.... пуснат от Ники и Алек от ЦИС.БГ. Неподготвен или не решението ти е идиотско. Ако някой има нужда от 560мбпс агрегиран или не ще си вземе нормално решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Филтрите са заводски, настроени на 5,300;5,775;5749:5801;5,330;5,370,2,415;2,480 GHz. Но има и за други честоти. Качвам снимки: А относно тестовете... Взимате линкове и както един "Телеком" се рекламира....Ако до един месец не сте доволни, връщате стоката. Все пак това което съм постнал като тест, е "на масата", и не мисля да се впускам в подробности. Линковете работят аз само да попитам, ролята на тези филтри е да обединят двата канала тоест двете честотни ленти на двете платки за да може да ползваме една чиния примерно или единичен облъчвател , в последствие двоен с 4 канала ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slevin Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 За мен ще е интересен тест на nstream2 какви ще са резултатите, защото там би трябвало да му е силата на този дуплексен филтър. Представете си nstream2 + дуплексера на една антена и една поляризация. На дуплексера(от АЧХ се вижда) главната цел е да обедини RX и TX в единица време, без TX да подтиска RX(ТХ да влияе на АРУ-то на приемника). При 802.11 ако не греша имаше времеви интервали м/у RX/TX. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Ако това е възможно, защо няма продукти на пазара с такива филтри ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 Продукти има но са скъпи. Даречем Tsunami 45 ,100 ,480 и други са с такива. Проблема е че са много скъпи и ти отрязват възможността да сменяш честоти в неусвес :-). Както и преди съм казвал : Какво очаквате от чипсети на карти проектирани за работа в лаптопи и рутери . Самите входове на картите са широколентови и а приемника работи на принципа на директното преобразуване. Последният суперхетеродиннен чипсет за вифи бе PRISM 2.5 . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 2 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2011 ето спецификация на филтър който намерих в нета има 1.2 дб затихване http://www.cmtfilters.com/pdfs/CMD182PDSr2.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts