¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 29 Май, 2011 Доклад Сподели Публикувано 29 Май, 2011 Модела е Inspiron N5110 на сайта на производителя има няколко типа драйвери и нито един не става. WIN7 64bit Не го разпознава и като му дам автоматично да го търси не открива нищо! Би трябвало да е някакъв N ски WIFI. 30 мин се занимавах с win, програми, настройки и т.н. а тоя драйвер 3 часа ме мъчи Някой ако има идея... аз го дадох на клиента, ама като му се нарадва пак ще го взема да го мъча, че сега много на бързо стана и нямах време да се занимавам. . . http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON_N5110&hidos=WV64&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Май, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Aida64 пее марка и модел от раз Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Мм не се сетих за нея като го взема ще видим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 пиши на скайпа и ще ти го пратя само кажи ревизията и версията отдоло под лаптопа ги пише може и от сайта на делл според service taga дава този лаптоп с кой драйвери е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 излизат много варянти. Дадох го аз, че имах още 10да правя. Ама пак ще го мъча тия дни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Копираш хардуерното ID и питаш Гугъл...всичко ще ти каже изглежда нещо от този род: USB\VID_0BDA&PID_8189&REV_0200 Иначе проблема си е създаден от Майкрософт.... на повечето съвременни лаптопи без инсталиран фабрично Уиндоус си е мисия невъзможна, подкарването на Уайрлес...или поне от обикновен потребител. В сайтовете на производителите на лаптопи, обикновено има драйвери за по 10-тина различни марки и модели на картата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 А защо не пробваш с SlimDrivers - ползвам го няколко пъти до сега и се справя доста добре- директно си намира и качва драйверите. Безплатна е и до сега не ме е подвела. А и смея да твърдя че до момента почти няма модел да не може да му се намерят драйвери. Просто иска много търсене. А иначе в руските сайтове има всичко - потърси и там. Но пробвай първо с SlimDrivers-а. Мисля че ще ти свърши работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 аз ползвам последната версия на K-Systems ако не помогне на колегата програмата потърси тази Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 gbdesign избирам на Detail -> Мatching Device ID нали ? Поне по спомен така беше само, че тук не ми изкарва нищичко стой си празно полето! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 В Дивайс мениджъра, цъкаш на проблемното устройство-Подробни дънни-от падащото меню - Хардуерни идентификатори...копираш най-горният ред и търсиш в Гугъл...онзи ден на някакъв Дел се наложи от официалният им сайт да налучкам драйвера, ма стана... а бяха сложили уж само за 64 битов Уин драйвери. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Ето - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Еми именно ама ми стои празно утре отива за рекламация! Писна ми да се занимавам с него. На същото място преди съм го вадил както казваш... И тоя на сайта има само за вин7/64 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Не на Device Description, а на Hardware IDs трябва да го търсиш този стринг. Иначе - буутни Linux и го търси същия стринг с lspci. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2011 Аз там го търся дори пробвах на моя, че викам днеска много ми е дошло а вижте колко е часа аз все още бачкам от 6 сутринта. Че мисълта ми е - там не изкарва нищо на ДЕЛЛ а на моя си го изкарва дори го гледах в чичко гоогле и си казва точно това което е. Утре им го праскам на тия да се оправят щото мен ми прилича на дефект ( не е като да не се е случвало особено последните 6 месеца много бракове се нагледах ) . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 31 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2011 Свали си от сайта им, нищо че са 64 битови пакети...като ги резархивираш, ще видиш че вътре си има и 32 битови драйвери Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване