¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 19 Май, 2011 Доклад Сподели Публикувано 19 Май, 2011 Не знам кога са го изкарали като продукт... Не, че особено следя но като го видях ми направи впечетление цената и това че е 2х2 за разлика от основния си конкурент според мен 711 който е 1х, а е само с няколко лева по евтин. Някой имал ли е вземане даване с този борд? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 26 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Май, 2011 Само да кажа това е доста стар продукт по едно време даже бях те питал за него ама ти ми каза с вградено радио НЕ и захвърлих идеята …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 28 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2011 земете си air router като ще е за вкъщи или http://ubnt.com/powerapn Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 28 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2011 711-ката неможеш я ползваш като ап лвл 3 е П.С вече има МТ 5.4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване