¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 21 Август, 2009 Доклад Сподели Публикувано 21 Август, 2009 Става въпрос за машина от този род: http://www.dell.com/downloads/global/products/pedge/en/1750_specs.pdf Основните ми опасения са от гледна точка, че хардовете са по-спецефични както и контролерите.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 21 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 Можеш да подкараш RouterOS v3+ от IDE, SATA и някои USB флашки! Но не и от SCSI. Дръпни Пълната Спецификация на точното нещо което си намерил (понякога са customized, така че трябва да внимаваш какво точно има в твоята находка) и виж дали може да буутне от едно от трите възможности. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 21 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 молиш се за режим на съвместимост по юникска технология usb за да пали scsi е вкл Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Август, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 Значи ~150лева са си под въпрос Ако не тръгне най-много да сляза до склада да взема 20килограмовия ми помощник с 3 букви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Тодор Лазаров Отговорено 21 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 Aко не запали има Дебиан той пали под всичко A нeзнам какво чакат от микротик, та не сложат един супорт за scsi Почти няма хибав сървер който да няма scsi. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 insertoff Отговорено 21 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 имам под ръка ето тази :http://mikrotik-bg.net/YaBB.pl?num=1244038464 конфигурация. Ако те устройва може да сложа един МТ да видя ще тръгне ли. Но на тази контролера си е нормален SATA, май има и PATA (за CD), та не виждам проблем да тръгне. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Nedelin Отговорено 21 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2009 Тук и тук има добри предложения на тънка цена. Някъде бях гледал същият модел сървър на DELL който се продава с CF карта 512МБ и е точно подходящ за какъвто и да е МТ , но сега убии ме, не се сещам къде беше. Има и друг вариян, да си изкопаеш от някъде един IDE контролер за PCI. Слагаш CF карта с преходник към IDE и си бомба. Поздрави!!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Август, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2009 Благодарско на всички ви за отговорите..Идеята ми беше да махна обикновените PC та и да сложа ракове..Цените им са смешни и се предполага, че ще вървят още по добре..Явно ще трябва да се тества с няколко конфигорации като ми остане време и средства за пилеене Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤
Става въпрос за машина от този род: http://www.dell.com/downloads/global/products/pedge/en/1750_specs.pdf Основните ми опасения са от гледна точка, че хардовете са по-спецефични както и контролерите..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване