koko Публикувано 16 Май, 2011 Доклад Сподели Публикувано 16 Май, 2011 Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления! Внимание: Kъм датата на заявката Вие нямате невръчено наказателно постановление. Ако имате АКТ на който му изтича крайния срок, можете да разпечатате тази справка чрез бутона "Принт". Посредством разпечатаната бланка, може да удължите срока на вашия АКТ без да чакате на опашката на 14 гише така си карам вече 1 седмица но не са ме спирали, някой има ли опит? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 16 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 Те и да си с изтекъл акт ти правят нов на негово място и трябва 5 лв глоба да платиш, че си без талон един вид. Карай си спокойно и като ти върнат талона карай внимателно за да не ти го взимат. Аз от близо година си карам спокойно и нямам нарушения - е чат пат ме препсува някой, че карам бавно но ми е много спокойно без кат на главата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване