koko Публикувано 6 Май, 2011 Доклад Сподели Публикувано 6 Май, 2011 трябват ми за няколко слаби дъна но не си струва да взимам нещо съвременно и марково, а пък не бих се доверил на някой китаец. някоя делта или нещо друго което ще влезе в стандартна атх кутия. трябват ми 2 или 3 бройки за контакти тук или на лс Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 6 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2011 Мога да ти потърся подходящи - имам купища стари маркови компютри, но ще е в понеделник Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 8 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2011 ок не е проблем, ако намериш и малко повечко мога да ги взема, желателно е да са с хубави вентилаторчета, няма нужда да ги почистваш, аз ще си ги почистя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 8 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2011 Намерих едно на Delta electronics 240W и едно на Dell - 200W. Имам и едно на Dell 330W и едно Dell 110W ама е плоско не става за tower кутия. Знаеш ми скайпа казвай какво ти трябва и да търся ли още Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts