¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 25 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 25 Април, 2011 Рутера е още с предпазните найлони но няма гаранция Не приема никакви настройки. Давам му да се ресетне на дефаулт и си прави рестарт но пак е със същите настройки. Когато пробвам да му направя ъпдейт казва, че всичко е наред ама след рестарта пак е същия. Един вид все едно, че е "read only". На мен ми прилича на прецакан флаш.. някакви други идеи ? Няма и пинове за 232 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 26 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 jtag Или е с гадния атхерос ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 Ако под консервата има макар, че силно се съмнявам да е там. Да не говорим, че флаша май е в атероса... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 добавени пин на 741 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 на този няма къде да се запоят нито 232 нито jtag. И за капак не е с външен флаш! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 на този няма къде да се запоят нито 232 нито jtag. И за капак не е с външен флаш! Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 е за този има лек, но той е версия 2.х а не 3.х! По късно ще снимам.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2011 оказа се с 2532 памет но ме подведе другия тип корпус който не е особено традиционен за тази серия и глупостите написани на него.. Оригиналната е зле и дори с програматора пак не се получава. Поръчах и тия дни живот и здраве трябва да пристигне.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 Ето и снимката под капака Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване