PcTuninG™ Публикувано 19 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 19 Април, 2011 Темата има за цел да покажете на какви места сте монтирали антени - стойки и подобни изпълнения . Днес попаднах на следния монтаж и останах много впечатлен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 От доста време си мислях да правя подобна тема, може модераторите да я направят важна. За монтажа... добре е само дето е доста рискован! И се чудя от енергото как гледат на идеята ?! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 Това да не е в някой ромски квартал?!:-) Антените нависико да не ги крадат . Еххх ! Шегата настрана но не само монтажа ами и експлоатацията е опасна на това закрепване ! Заглеждайки се най отгоре се вижда как стойката контактува с куките на които стоят чашките за кабелите . Все ми е наум че докато вали може да има малко утечки към антените :-). А и се случва често да се счупи или спука някоя чашка тогава става опасно особенно зимата . Дано всичко е заземено както трябва иначе лошо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 19 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 Тя идеята добра против кражба но как се обслужва ако забие или иска рестарт . Пускайте и вие колеги снимки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 прави се договор с енергото, съответно след уговорка може да се спре тока за профилактика/ремонт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiiokey Отговорено 20 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2011 Ето Колеги ,какво ще кажете за това? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2011 Някъде съм го виждал.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 20 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2011 Някъде съм го виждал.... май имаше тема за захранване със слънчеви панели Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 21 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2011 Малко и от мен,че иначе трябва да задръстя форума Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiiokey Отговорено 22 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2011 Колеги ,Това със антените на стълбовете на енергото има само един каде може да го напрай хахха Росен от Мобинет,друг няма да си рискува живота ама тоя човек съм го признал!Някой беше казвал че не признавал конкуренция или по точните му думи били-"Мене конкуренция не може да ме уплаши" , и после познайте кво стана конкуренцията го надви в некво умрело село !Затова сега му се налага да бъде изобретателен и надявам се да има успех -))! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 "Мене конкуренция не може да ме уплаши" , и после познайте кво стана конкуренцията го надви в некво умрело село ! Къде го селото? Абонатите му при теб ли се преместиха? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiiokey Отговорено 27 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2011 За съжаление не ,но го знам тоя случаи и ми е интерестно как не ни плаши конкуренцията?Всеки го плаши особенно тия ,където се занимаваме с антени все има недоволни.Даите най накрая да се споразумеем и под 25 лева да не пускаме клиенти.Направо ме побърква мисълта за колегите в София как им ходат по гъза на клиентите ама кво да праиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2011 .Даите най накрая да се споразумеем и под 25 лева да не пускаме клиенти. В София Мтел вече 3-ти месец бачка на 5лв. ,а по-лошото е, че усилено го рекламира! В Сф. Област (поне западната част) интернет с кабелна е 30лв. Когато се явяваш ПОРЕДНИЯ доставчик, нямаш много избор! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2011 На това му казвам меко казано НЕ лоялна конкуренция. Пускат на загуба да налапат клиенти... Не мога да разбера не им ли стана ясно, че не могат да завземат пазара. Освен това нали знаете .. "Лакомо дупе кръв се*е" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 3 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2011 Мой приятел ползва друга приказка Лакомо дупе два у*я побира. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване