badboy Отговорено 11 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2011 успях да го подкарам,но нещо не ме кефи,нещо не правя както трябваникой ли не знае как точно да го настроятоку що се свързах към не защитена мрежа която виждам за първи път,показва ми този сигнал-- Signal:10 dB,,,,по какъв начин да го направя да ми показва силата на сигнала в проценти??така малко е криво и не схващам кое,колко е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2011 Еми няма ли отметка някъде? Не съм ръчкал точно този модел.. Но по принцип сигнала трябва да с - от пред.. и оптималния вариант е -60 / -65 някъде.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 11 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2011 Сигнала е в db не можеш да ръчкаш там,например да показва най-силните мрежи от горе на долу,нищо не можеш да правиш когато сканираш,появяват се мрежичките и това е можеш само да се свържешсофта на устойството е меко казано ужасно направен,липсват много работи за ръчкане които са необходими ..ама нали не е за мен и по добре дано да няма проблеми човека който ще го исползва че ше ме затрие направо ..гледам софта на наностейшъна м2 ,всичко изпипано направено като хората,ама скоро и него ще го изпробвам :-\ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 11 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2011 при 5210 ги няма тия екстри показва в дб ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 14 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2011 Така колеги днес се отървах от тп-линка,то беше и за нея взето монтирах го на колежката близо до хотела,хванах хотела с сигнал между 15-18db,не знам дали е добре но хотела е на около 200-300 метра пряка видимост без препядствиякакво ще кажете дали е добре сигнала или ненещо не можах да се разбера с това устройство,не беше направено както трябва,то за това цената му е такава Поръчах си за мен Наностейшън М2,трябва да дойде другата седмица та да видя как ще се държи,просто ей така за спорта както се вика,ще коментирам когато го получа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван_Иванов2 Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 връзка на село става и през сателит, при това навсякъде в страната - www.tooway.bg; www.vivacom.bg; www.artsat.eu; www.quantis.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Забеляза ли цените? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Иван_Иванов2 Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 ако нямаш интернет там, където ти трябва, той става безценен когато се появи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 За тези пари съм сигурен че няма място в Б-я в което да не пуснеш по-добър Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване