Anatoli Отговорено 16 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 нищо не може да загуби да пробва, аз си мисля че ще стане Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 16 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 имам един 54гл със дд-врт утре мога да тествам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 16 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 Anatoli компютъра работи денонощно не го изключвам никога...Опитвах се преди време да направя това което казваш (другият вариант) с този рутер ама не се получи,ако можеш да кажеш точно какви настройки да сложа на рутера за да тръгне ще съм ти благодарен :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 16 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 от wan порта на рутера пускаш едно кабелче до вече споделената лан карта на компа ,после от lan порта на рутера влизаш в рутера по ип адрес отиваш на настроиките на wan порта задаваш му да си вземе адрес автоматично ,рестартираш влизаш отново в рутера и ако на wan порта има някакви цифри различни от нули значи всичко е минало успешно,и вече можеш да си правиш каквото си поискаш Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 17 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 рутерчето е било Conceptronic C54APRA2 видях сега отдолу,не знам дали има значение,??влезнах в настойките на рутера,то голяма каша там то толкова настройки има че направо къра хванах :-\ако мога да се оправя поп ще стана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 run wizard има ли това рутерче ако е като това меню ,натисни го и рутера ще ти казва какво да му направиш за да работи Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 17 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 Да има,но в какъв режим да го сложа излизат ми тези“““““PPPoE/PPPoA Dynamic IP Static IP Address Bridge Mode Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 17 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 ЕЕЕЕ най накрая го подкарах да го еб...... :) благодаря на колегата Анатоли,,ама ако ме питате как го направи,ами ей така стана от 2 часа човъркане та накрая и аз не разбрах как стана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 17 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 Колеги да добавя само всичко върви много добре вече имам 3 вклучени устройства към рутера и интернет из целия апартамент за малко Даниелскиии с твоите твърдения да ме набуташ 200лева ама виж и без тях стана само с моят рутер,та за това когато давате коментари бъдете сигурни в това което пишете за да не се получава така и на хората които не разбират като мен,макар че се оправих изчаквайте и другите колеги да изкажат мнение по въпроса и чак тогава действайте,мерси още веднъж колеги браво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 е да ама ти не каза че имаш комп който не се гаси !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badboy Отговорено 17 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 Колега Даниелскиии виж горе отговор 17 :)без лоши намерения,благодаря че се отзоваваш така на всяка тема поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване