PcTuninG™ Публикувано 14 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 14 Април, 2011 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 15 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2011 И аз си чакам все още адаптера и Пое-то от колегата Balthazar , но едва ли ще го дочакам, поне за разлика от колегата PcTuninG получих едно НаноМ5 в ужасно състояние (улепено с тиксо по външния панел), но поне работещо. Също чакам още едно НаноМ5, което също няма да получа. Имайте на едно на ум, когато пазарувате от този колега. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 Има ли развитие по темата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 19 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 Да Пратих локото на ремонт оправено е излезна ми златно . А въпросния колега още се покрива :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 този колега А въпросния колега още се покрива малко ми е странно да наричате този очевиден измамник "колега". това значи ли, че и вие сте измамници? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 19 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 малко ми е странно да наричате този очевиден измамник "колега". това значи ли, че и вие сте измамници? Наричам го тата защото ако не си обърнал внимание е ISP пък и преди това съм взимал неща от него и не бил коректен но сега не знам какво стана и се покри Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2011 Еми да се вземат мерки! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 Така има развитие по темата Днес си писахме с колегата . Обясни ми какво е станало оправихме се . Моля да ме извини за реакцията ама нали знаете всеки би постъпил така като мен . Колегата се реваншира така че всичко е 6 . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване