¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 13 Април, 2011 Доклад Сподели Публикувано 13 Април, 2011 От както ъпдеитнах от 5,0 на 5,1 и тази "кириика" спря т.е. дава ми "Loading" и до там... . . . Някой има ли идея ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 danielskiii Отговорено 7 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2011 борда забива пинга прави request timed out И след като са ресне в лога пише роутер reboot because kernel failure и отдоло още един надпис роутер ребоотед cause 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 NetworkPro Отговорено 7 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2011 downgrade+upgrade или преинсталирай на чисто с NetInstall - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 danielskiii Отговорено 7 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2011 и на 4.17 ме устройва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 12 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Май, 2011 Реших да сложа 5.2, webfig-a си работи (имам проблем с него през GSM като влизам но то най-вероятно е от Nokia та..) и ще видим дали има проблеми с 450G Ако има ще връщам 5.1.. п.п. с current-firmware: "2.29" .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 13 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2011 До момента 11 часа.. не е дал никакви проблеми ... дано и да е така. Като цяло има какво да се иска от Webfig-а и се радвам, че са се хванали да го правят. . . тъй като много улеснява нещата в някой отношения. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤
От както ъпдеитнах от 5,0 на 5,1 и тази "кириика" спря т.е. дава ми "Loading" и до там... . . . Някой има ли идея ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
20 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване