¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 10 Юли, 2009 Доклад Сподели Публикувано 10 Юли, 2009 Значи преди въобще не ми я отчиташе...От както ъпдейтнах на 3,25 се оправи.Рутер борда е RB450G.Но тия градуси ми се струват много да са на самия борд.. по скоро мисля да ли не са на CPU то.. Вие какво мислите ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 sitnetworks Отговорено 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 На процесора е. Мисля, че тези процесори имаха вграден датчик в тях. На самата платка няма друг датчик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 sitnetworks Отговорено 13 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 П.С. - само там слагат, защото попринцип това е наи горещата схема на платката. RB 1000 предполагам има повече датчици. Но и цената е луда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 13 Юли, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2009 E мен не ми трябват повече просто се надявах найстина да е на CPU то.. че ако е на борда мн висока ми се стори а в помещениеот е под 30! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤
Значи преди въобще не ми я отчиташе...От както ъпдейтнах на 3,25 се оправи.Рутер борда е RB450G.Но тия градуси ми се струват много да са на самия борд.. по скоро мисля да ли не са на CPU то.. Вие какво мислите ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване