Balthazar Публикувано 27 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 27 Март, 2011 нано м5 цена 100 лв 0893552071 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 27 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2011 nanostation5 i nano m5 Различни ли са Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 27 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2011 да едното постига по-високи скорости понеже има новия N-стандарт -м5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 29 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2011 Колега това да не е този ns m5, който щеше да ми го пращаш на мен? Вече 10 дни те чакам да ми го изпратиш заедно с POE-то /което беше забравил да го пратиш/ на другото ns m5. Ще го пращаш ли или да си търся друго? Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivoo13 Отговорено 9 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2011 Колегата е страшно несериозен и аз му поръчах един наностейшън миналата неделя и още го чакам.Интересното ми е защо се пуска обява за неща, който не се продават. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2011 Не знам за вас но аз си поръчах 2 бр нано м5 по 100 лв и така отивам във еконт и какво да видя 2 бр локота м5 НЕРАБОТЕЩИ вече 4 ден звъня влезнах му в положение ден , два , три ама то 200 лева ей така на вятъра чакам сериозно обяснение . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 Сега като си прегледах съобщенията видях, че от въпросния колега съм бил поръчал repotec switchove. Това е било преди повече от месец и още нищо не е пратил. Предполагам, че на колегата PCTuninG, не е имало опция "преглед". Така си бях поръчал едно нано м5 от въпросния колега Balthazar и на доставката /незная как ми го прати/ нямаше опция "преглед". Взех го на доверие и се оказа, че наното е без захранване и ПОЕ в много лош външен вид /цялото беше улепено с прозрачно тиксо/, но работещо. Коментара от страна на колегата беше, че ги улепяли така по-трудно да ги краде ли. А за ПОЕ-то бил забравил да го прати и щял за негова сметка да ми го праща. Гледам, че беше пуснал друго ноно м5 да продава и му казвам и него да ми го прати заедно с ПОЕ-то. Звънях му няколко пъти и той ми обясняваше, че ще ми ги прати след няколко дни. След 3-4 разговора /в рамките на 10 дни/ с обещание, че ще ги прати на следващия ден аз се отказах да му звъня повече. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 и аз чакам от балтазар 10 суича... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 само да вмъкна че можеби е лошо недуразумение, с колегата балтазар съм правил няколко пъти бартери за разни техники и не е имало проблем. всичко е било идеално. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 И на мен трябваше да ми прати 10 суича Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 само да вмъкна че можеби е лошо недуразумение, с колегата балтазар съм правил няколко пъти бартери за разни техники и не е имало проблем. всичко е било идеално. Не съм казал че е мошеник но 5 дена да не каже и дума и мойте нанота бяха в ужасен вид но неработещи. Обадих му се и каза след ден ще пратя други и ги чакам След мойто обаждане не си вдига тела не знам какво е станало но да каже поне че не може или да ми върне парите :-\ Имам снимки на билета от Еконт и на нанотата още в еконта ако не се реши да даде обяснение ще ги постна да имат колегите едно на ум за въпросния колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 Абе чета темата и зе да ме гложде един въпрос. Той въпросния "колега" от де ги "взима" всичките тези "техники"? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 10 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2011 reload ? на някой неща пишеше че са от там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 16 Май, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 Че така да отговоря на всички въпроси с колегата PcTuning се оправихме, нанотата са работещи но беше спрян ресет бутона портив кражба, колегата с пое-то и сучовете нямаше как да им пратя каквото и да е понеже малко семейни трагедии ходенки извън страната за пребиране на тела и така на татака... Който квото имам да му давам пращам да ми пише Л.С съобщение и ще му го пратя... Съжелявам но и аз съм човек и немога да предвидя какво ще се случи.. и ако не е проблем модератор/ администратор ако може да ми върне отново титлата ISP и да ми занули рейтинга.. което е разбираемо за какво падна толкова много.. А и на въпроса от къде са всеки който иска мога да му дам или снимам и дам документи за всяка една техника.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2011 Така е с колегата се оправихме искрено се извинявам на него за изписаното по неговия адрес . Реваншира ми се за въпросните антени всичко е 6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts