B13Bs Публикувано 25 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 25 Март, 2011 Здравейте имам един малак проблем от скоро не ме пуска през webbox не ми дава грешна парола, като напиша грешна парола ми казва че паролата ми е грешна ако може помогнете за какво така , това са ми настройките на firewall версията ми е x.27 x86 / ip firewall filter add chain=input protocol=tcp dst-port=22 src-address-list=ssh_blacklist \ action=drop comment="drop ssh brute forcers" disabled=no add chain=input protocol=tcp dst-port=22 connection-state=new \ src-address-list=ssh_stage3 action=add-src-to-address-list \ address-list=ssh_blacklist address-list-timeout=1w3d comment="" \ disabled=no add chain=input protocol=tcp dst-port=22 connection-state=new \ src-address-list=ssh_stage2 action=add-src-to-address-list \ address-list=ssh_stage3 address-list-timeout=5m comment="" disabled=no add chain=input protocol=tcp dst-port=22 connection-state=new \ src-address-list=ssh_stage1 action=add-src-to-address-list \ address-list=ssh_stage2 address-list-timeout=3m comment="" disabled=no add chain=input protocol=tcp dst-port=22 connection-state=new \ action=add-src-to-address-list address-list=ssh_stage1 \ address-list-timeout=1m comment="" disabled=no Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 danielskiii Отговорено 25 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2011 да нямаш предвид winbox= Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 B13Bs Отговорено 25 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2011 да поясня значи през winbox ме пуска и там на лога излиза че съм влезнал в webbox ама мен не ме пуска Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 B13Bs Отговорено 26 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2011 мерси все пак аз се оправих Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bozio Отговорено 26 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2011 ми кажи как си се оправил на мен ми е интересно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 B13Bs Отговорено 26 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Март, 2011 ами просто инсталирах на ново микротик-а и лоаднах бакуп файла и всичко се оправи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
B13Bs
Здравейте имам един малак проблем от скоро не ме пуска през webbox не ми дава грешна парола, като напиша грешна парола ми казва че паролата ми е грешна ако може помогнете за какво така , това са ми настройките на firewall версията ми е x.27 x86
/ ip firewall filter
add chain=input protocol=tcp dst-port=22 src-address-list=ssh_blacklist \
action=drop comment="drop ssh brute forcers" disabled=no
add chain=input protocol=tcp dst-port=22 connection-state=new \
src-address-list=ssh_stage3 action=add-src-to-address-list \
address-list=ssh_blacklist address-list-timeout=1w3d comment="" \
disabled=no
src-address-list=ssh_stage2 action=add-src-to-address-list \
address-list=ssh_stage3 address-list-timeout=5m comment="" disabled=no
src-address-list=ssh_stage1 action=add-src-to-address-list \
address-list=ssh_stage2 address-list-timeout=3m comment="" disabled=no
action=add-src-to-address-list address-list=ssh_stage1 \
address-list-timeout=1m comment="" disabled=no
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване