babula Публикувано 24 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 24 Март, 2011 Здравейте, имам нужда от малко помощ. Ресетнах АР-то но не мога да вляза по лан, а иначе ми дава че съм конекнат по радио WLAN. Някой знае ли как да му проверя настройките. Би трябвало да е на 192.168.2.1 , но не ми дава нищо - нито WEB, нито пинг до него. Някой да помогне? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 Ако си го вързал директно към компа с ПРАВ кабел най-вероятно ще е от това... Сложи суич по между им или КРОСНАТ кабел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 24 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 Ако си го вързал директно към компа с ПРАВ кабел най-вероятно ще е от това... Сложи суич по между им или КРОСНАТ кабел. Не - правя разлика между прав и кроснат кабел. Просто искам да разбера как мога да вляза във веб интерфаейса през радиото. По дефоулт на какво IP би трябвало да се върже през радиото? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 А свети ли, че имаш линк по лана към него ? http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_EW-7206APG.htm точка 3 е отгора на въпроса ти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 24 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 А свети ли, че имаш линк по лана към него ? http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_EW-7206APG.htm точка 3 е отгора на въпроса ти. Благодаря за отговора, но слагам както си му е реда IP 192.168.2.3 на компютъра, но пинг до едимакса няма. Иначе диода свети че има връзка по лана. По-скоро ми прилича на дефект на лан чипа, и затова исках да вляза през радиото за да погледна какви са настройките. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 Ако ти е дефектен лана през радиото ще влезеш. Ама сигурен ли си, че се е ресетнал ? Защото тия има навика да откачат от време на време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 25 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Март, 2011 Както е включен Едимакса в мрежовата на компа даваш десен бутон върху мрежата до часовника в таскбара и после поправи.И трябва да стане ако е ресетнат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване