danielskiii Публикувано 23 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 23 Март, 2011 купувам оригинален диск със windows xp Гр.Варна За страната еконт цена 5-10лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 23 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 купувам оригинален диск със windows xp Гр.Варна За страната еконт цена 5-10лв Ама тая цена за празен диск ли е или употребяван уин ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 23 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 трябва ми само диска на когото не му трябва че ми писна от гадни вин-ове от нета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
looper Отговорено 23 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 най-вероятно е за празен.. Windows XP Professional SP3 English 1pk DSP OEI CD 270.9 Windows XP Pro x64 Ed SP2c English 1pk DSP OEI CD 260.7 Get Genuine Kit WinXP Pro SP2 English DSP 1 License OEI CD 322.1 цените са в лева!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 23 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 бе вие слепи ли сте че лиценза не ми трябва ами само прослувутото cd-което идва ! според мен има доста фирми който имат много компютри всеки с отделен лиценз а пък един диск може да се ползва на много машини ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheCrowBG Отговорено 23 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 Имам Home Edition SP1-2 не си спомням точно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 23 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 цена ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diogen Отговорено 23 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 Имам една кофа оригинални дискове. Мисля че са SP2. Няма ли да е по лесно да ти го пратя по нета, или искаш да си го гледаш в оригинал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 23 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 може и по нета направи iso през нерото и го качи в dox-a Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 23 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 За 5 лв мога да ти пратя обложката, за 10 цд-то, комплекта като за тебе 12,50. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diogen Отговорено 27 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Март, 2011 Извинявам се за забавянето. Дисковете се оказаха Genuine Kit. Прилагам Снимка Виж дали ще ти свърши работа. Файл : Image.nrg Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=6997d17495 Файл : P3271181.JPG Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=f2edd2d877 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts