Jump to content

Производители и търговци на антени

Recommended Posts

Цените с ДДС към крайни клиенти са едни и същи в трите сайта(при аналогични продукти). Всеки си прави вътрешна политика и намаления на редовните клиенти. Няма смисъл да се коментира ценовата политика, а качеството, отношението и т.н - все неща, които интересуват сериозния клиент. Въпреки че съм пристрастен, ако съм в София или региона, никога няма да поръчам от Пловдив или Шумен - качвам се на колата и директно на място, така се пазарува най-безболезнено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, прав е колегата дето казва че отношението към клиента, бързото и коректно обслужване са преоритет пред цените, гласувайте и вижте резултата

ха честито  ;)

интересно какво става с видеомакс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
http://anteni.net голям опит, традиции, професионализъм, добри специалисти, добри отзивчиви хора, готини качествени, здрави антени и облъчватели.

-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр Тошко,

на теб специално ще ти дам цена за антените, на която неможеш да откажеш.....

Преведено от латиница на кирилица

Да изпием всичката бира по света !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно ...

новобранец съм в областта, но прочетох нещо свързано с лисп.бг и .... се подразних. Тия хора ми предложиха възможно най ниска цена като купувах борд. Говоря за крайна !!! харесваш нещо, обаждаш се, задаваш въпрос "когато дойде куриера какво ще ми струва" и всичко е ОК. Да не забравяме все пак от къде идва цялата стока която е на БГ пазара. Няма да конкретизирам имена на фирми, но съм бил свидетел как фирма която купува от вносител има по добри цени от на вносителя !!!!  В крайна сметка идеята е клиента да е доволен и закупената стока да не му създава проблеми. Преди 2 дена получих въпрос "как е рутърбпрда" .... много се изкефих .... . За антени нищо няма да кажа защото все още си въобразявам че мога да мина "тънко" :) и ... или ще стане или не ... то ще се чуе. Поздрави .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

новобранец съм в областта, но прочетох нещо свързано с лисп.бг и .... се подразних. ...............................

Кои са тези лисп.бг ????

http://енергия.ею
http://www.e-kak.info/forum/index.php

https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA

Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф!
Поздрави: Евгени LZ3EG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Аз не съм едър клиент. Купувам по някоя част от време на време колкото да не е без 'ич, но имам впечатления от много години. Понеже напоследък все критикувам в този пост ще съм позитивен.

Всичко купувам вече от wispbg. Бил съм и на място при него, когато си купих 3 макари оптика + малко части и т.н. Всички други, които сте в тази анкета сте доста далеч назад в предпочитанията ми. Приятно впечатление имам от шуменците и антени.нет, но купувам от тях инцидентно.

Това е позитивната част. Сега негативната.

Видеомакс + Зоран са комбинация, която би ме накарала да поръчам от Нова Зеландия, но не и да стъпя там.

Raload наеми един офис бе, човек. Не ме карай да седя в кафето на блока ти ебаси. Хубави кабели правиш. Почнал си нещо ама аз съм клиент бе майка му стара. В списъка ми на забавления и приятно прекарване отсъства висенето в люлинско капанче дигнато в мазето на входа. Като поръчам 4 антени и изрично спомена да са без облъчаватели очаквам да получа 4 антени без облъчватели и т.н.

Оценката ми е изключително негативна за тази година. За преди 3 е положителна. Приеми го като обратна връзка.

За фирми, които го няма в списъка.

Елкостар са много добри. Светлин се опитва да разбере какво точно ти е нужно. Понякога съм слушал и съм доволен. Понякога не съм и се вкарвам в допълнителни разходи и horror филми. Качество на нормална цена. Недостатък е, че правят всичко според стандарти за друг вид държава.

Елитком ми допадат също. Въобще pld фирмите са ми фаворити. Плюс е, че имат място за паркиране при офиса. Цените са добри. Стоките са на нивото на цената си. След телефонен разговор с поръчката не ти губят времето в офиса им. Спираш, товари и минаваш да оставиш парите и да си вземеш подготвената фактура.

Магазинчето с кутиите на Valmark на ул. Кирил и Методи до "фината механика". Готини хора. Може да се поръчат кутии в произволен размер и форма според нуждите. Качеството е много добро. Цените са нормални.

Целта от целия този ферман е търговците да си направят сметката, че в този бизнес печелят единствено те и клиента. Да си организират бизнеса така, че да си даваме парите с минимум априятни чувства и да работят, както и ние. Дори и на загуба да не губят клиент. А много от тях вече са ме загубили.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да добре. Колците и доматите. Ubnt и Nera... Ясно човек търговията ти е бизнеса, но мобилните оператори няма да пипнат с прът 30 метра подобни изделия. Казвам го, като човек през ден посещаващ кули. Повечето в този форум също. Кой мобилен оператор слага MT-та освен някоя недомислена история от сорта на Wimax оператор?

Та така... Ако не съм аз клиента да си кажа мнението кой може да е коректив? Ако не са моите клиенти да ми кажат на мен каква ми е услугата как да разбера, че не съм на прав път при грешка? Дали предлагаш чушки, валяци или копирни машини не те прави различен. Просто друг вид търговец, а те имат офис, склад и понякога шоурум. Освен ако целта на занятието не е амбулантна търговия.

пп Мога да ти направя и днес снимки на кули защото явно не си виждал на живо. Син надпис там няма. Само червен.

пп2 Айде, айде сега да поклепаме и конкуренцията ;) Вижда се от анкетата Видеомакс каква репутация стигнаха. Ти като техен кадър явно и ти натам вървиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм негативно? Това ми е положителен пост. И не, нека не говорим за кули. Да говорим за ел. инструменти и мотики. Какво продаваш? Кой би купил от теб без офис и постоянен адрес кутия за 60к? Това не са ти mod Proxim изделията.... К'ъф позитивизъм? Аз ако съм позитивен треа и аз да остана без офис... Може би тогава ще ме вземеш при теб да живея баси.

пп Нека не спорим. Направи си сам изводите от анкетата. Тя и затова е създадена. Какво продаваш и какво купуваш е без значение. one man army фром полето не е актуално вече. Живеем в 2009-та година. Искаш да се тикаш в друга класа и това е добре, но там е нужен сервиз, съпорт, покрив и етк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........Ние работим предимно с големи фирми които им доставяме специално оборудване не публикувано по web, както и много други дейности които нямат общо с wifi.....

Mile  е прав.

Дай адрес на офис,на сервиз.

Ако посрещате и прокурмънт мениджъра на мобилен оператор в кафето,то как ли подписва договор с вас.

Какво разбирате под големи фирми? Големи обороти и поръчки за хиляди левове? Тогава уеб магазина Ви за хоби ли го поддържате.

Познавам доста хора,които доставят на "големите фирми" и те не биха си мръднали пръста за няколко мижави кабела и антенки, а пък за доставка в кафето няма да говоря.

Вземете та публикувайте тия продукти и дейности. Отворете си офис,покажете какво продавате.

Хем имиджа ще оправите, хем интерес ще предизвикате, хем и нови клиенти ще си намерите.

Щом и мобилните оператори работят с Вас.

бтв.

Мтел не са ви чували.

Radio Transmision Systems

www.rts-bg.com / ispot.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.