koko Публикувано 21 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 21 Март, 2011 http://bulpower.atspace.com/ и най-вече ме интересува този за 290лв с ел. стартер. то ясно че мощноста надали е реална но поне дали се справя с паленето сам ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 21 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2011 и аз се чудя като ги гледам са китайското копие на хонда аз бях гледал и едни витолух даже съм направил табло вече с процесорче да следи и да пали генератора при липса на ток pic18f4550 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2011 Чак PIC няма смисъл Става всичко с една шепа елементи за стотинки. Иначе тия поне са 4 тактови което си е особено важно за мен поне от гледна точка на шума.... Иначе уж пише, че са с мотори на хонда А цената - няма да я коментирам тя просто е смешна... Дано да има дублирано ръчно запалване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 21 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2011 всъщност не е хонда ами клониг-а на хондата !!!!!! а пък за процесор-а с него ми беше по-лесно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 21 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2011 а пък шума е 72 дб а при убезшумената хонда имам 2kw такава едва се чува 20-30дб обаче и цената беше 500лв и то втора ръка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bambo Отговорено 21 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2011 Паленето е лесно, въпроса е смукача да е автоматичен. Щото на повечето не е, и стават едни гимнастики... Някой ако е проверявал да сподели, щото моя китайски клонинг на хонда ми е малък вече а единственото което съм намерил да си заслужава е нещо от сорта: http://argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=651 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 22 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2011 а пък също реалната мощност на 6.5 hp max e 3200w средно 2.8-3.0 kw Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 как изчисли по конските сили изходящия ток ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 23 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2011 според другите копия на хондата с 6.5 hp всички ги дават 3Kw така че 3.5 тоз генератор само ще ги сънува Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 абе и 3кв пак за тез пари ... ама май никой от колегите не го е пробвал Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 Мен 3kw ме устройват но ме притеснява шума... едва ли ще е толкова тих като онея хондички тип куфар. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 шума е бая е ония хондички са обезшумени обаче имат само един проблем че са на 120V Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 E тия който ползвам на едно място определено са 220/230 + 12V за акумулатор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian ivanov Отговорено 3 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Август, 2011 Някой пробва ли ги тия генератори , че тия от ЕОН ми разказаха играта.И дайте идея за автоматично стартиране. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 3 Август, 2011 Доклад Сподели Отговорено 3 Август, 2011 EON в София ?! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване