NetworkPro Отговорено 31 Октомври, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2011 Последния Chrome 15 работи нестабилно. Firefox държи фронта. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icsvortex Отговорено 17 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2011 Ха, и кое му е нестабилното, извинявай? Друго си е ФФ8 да се нагълта с рам и да крашне като стигне 1ГБ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 17 Ноември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2011 Имаше ъпдейт от тогава, кой знае. Зависи и от сайтовете и плугините - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2011 Opera 11.60 може да не е на памет диета но не се пъне като лисицата или IE9 Chrome скоро ще дефектира със стопа на разработката на флаш който е вграден Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 21 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 Oграничава се кеша на Opera и става лекинка. Лично аз съм ползвател на Opera от години и се чудя защо Opera не е включена в темата. Много удобен бразуер, лек ако се ограничи малко кеша, всичко му е 6. А Firefox вече стигна версия 7 ли, 8ли...Нещо версиите от 4 нагоре много набързо ги пускат...Скоро ще минат дори Opera по версии... Chrome лично по моему не струва, IE никога не бих ползвал за ежедневен браузер... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 с ограничен кеш на операта съм, на харда не пише нищо в рам е зададено на 60МБ и пак хапва както при мен си е на 10+ таба и по обемни страници все едно всички картинки в RAW формат ги конвертира Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 21 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 с ограничен кеш на операта съм, на харда не пише нищо в рам е зададено на 60МБ и пак хапва както при мен си е на 10+ таба и по обемни страници все едно всички картинки в RAW формат ги конвертира При мен с ограничение на кеша с 30+ таба си хапва около 180MB RAM. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 180 mb а виртуалната гледаш ли гледаш ли ? Sysinternals Process Explorer си свали от сайта на микрософт и виж за какво идва въпрос Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 21 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2011 180 mb а виртуалната гледаш ли гледаш ли ? Sysinternals Process Explorer си свали от сайта на микрософт и виж за какво идва въпрос Оу, наясно съм, че ми яде още 300MB виртуална памет, но в сравнение с другите браузери си е направо лек... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 23 Декември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2011 (Редактирано) Chrome: chrome://plugins/ Горе дясно: details След което DISABLE на повечето, като можете да изберете кой от двата Flash плугина да спрете - този в поддиректорията на Chrome или този в Windows поддиректорията. Провервка: https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ Редактирано 23 Декември, 2011 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване