space Отговорено 6 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2013 Да знам че е така усетих ,откаде накаде фирма като ЕВН няма кадастрална карта на стълбовете и то аз да има я вадя Въпроса е и имат ли право да режат кабели,ако не се подпише договор.Днес наемам адвокат, скоро ще пусна и и същото искане към общината,както мисля да направя и среща с енегетика и гл.архитект на общината.Друго което е мисля че въз основа на офицялното искане отправено към тях,те са длъжни офицялно да отговорят,а не да ми пращат търговец.Мисля че съм прав......и мак моля Колеги които са в района на ЕВН,споделете как оперирате с тея......"п.." монополи,може и на ЛС.Благодаря предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Март, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2013 риторичен въпрос кой на кого плаща енергото <> общината <> улично осветление де е края в тоя триъгълник и трябвали въобще да се плаща на някой от тея 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 В съседна Румъния и то в столицата Букурещ са решили този "европейски" проблем така: ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Второто кадро показва едно изключително европейско решение на "проблема" Да не си оптикар във Букурещ.Не искам да знам как се пренасочва влакно в тая вълна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 ееееееее все едно Бангладеш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Второто кадро показва едно изключително европейско решение на "проблема" Да не си оптикар във Букурещ.Не искам да знам как се пренасочва влакно в тая вълна. Непознато действие е редирект на влакно има директно нов кабел в нужната посока Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Е такова животно нема.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 То проблема при нас е не, че кабелите пречат ами малките доставчици пречат на монополите. 2 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CaMyPau Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Те за това и цените ни са такива.... И все има някой дето да бута цената надолу. Всеки път си викам - край по-надолу от това не може. И всеки път някой бута надолу. И всичко това на фона на инфлация, нарастващи цени на горивата, тока и какво ли още не... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 8 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2013 То лошо няма да има ниски цени въпроса е за каква скорост и като цяло за каква услуга. Защото 100мб за 5лв си е примерно вече Гавра. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 8 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2013 5 лева е гавра но 6 лева не е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване