Администратор Велин Публикувано 13 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Публикувано 13 Март, 2011 Някой пускал ли е рокет м5 само с единия chain ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 какав е смисала като има двуполярни облачватели Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 В UBNT форума имаше такъв въпрос преди време и съпорта офицялно потвърди че ще работи, но е хубаво да сложиш терминатор на свободния чейн Нали си наясно, че разликата до булет е само рам паметта? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Март, 2011 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 демек трябва да му закача 50 ома товар ... какав е смисала като има двуполярни облачватели временно положение а двойни облъчватели има, всъщност пускал ли е някой рокет с такива? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 Аз лично не но един колега имат линк на 10 км с 90 см антени и дву полярни колко кара и как се е варзало незнам но работи вече една година Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 Имаме няколко линка на 1x към 10 км, 2x линк с рокет не съм пускал още. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Март, 2011 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 Имаме няколко линка на 1x към 10 км, 2x линк с рокет не съм пускал още. Как си терминирал единия антенен изход? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 с бишоп или скоч, кога каквото е имало, с две думи седи си така не терминиран само изолиран Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 14 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2011 Забелязал съм, че WIFI тата за разлика от другите високочестотни апаратури не им е проблем да останат без товар (антена или "заглушка"). Но е желателно според мен да не си правим експерименти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване