koko Публикувано 11 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 11 Март, 2011 Който е рязал кабели снощи в 21:54 в Горна баня дано му изгори сървърното... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 11 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2011 е може и да са мангота на който им е тряала жицата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 11 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2011 А дано им пуснат 2-ра фаза на нулата, да им стане по-цветно там. На тия де миналата година ми резаха оптиката да им избягат клиентите 2x тази година и пак при мен да дойдат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 11 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2011 На мен редовно ми режат един кабел 30 м еи така за спорта ама камери ли да слагам не знам пак и каква полза като го хванем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenmitev Отговорено 11 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2011 Преди година и нещо хванахме един естествено със съдействието на полицията човека за мед ги режел осъдиха го условно доколкото си спомням 3 години но от тогава не се е повтаряло това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2011 Така е ако не е конкуренцията са наркоманите за мед да ги връщат който според мен пак от конкуренцията са "взели занаята". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 При нас общината ги реже какво да им направя ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 13 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2011 C4 на зградата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване