Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 30 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2017 Днес бяха представени в Рим нови продукти от Микротик ! Разбира се че и аз съм щастлив, че има ревизия на RB433 серията, а именно новото е М33 за която силно се надявах и разбира се ще ми бъде новото попълнение в дома!Повече инфо за продуктите на този адрес https://mum.mikrotik.com/presentations/EU17/2017-eu.pdf 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 25 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Юни, 2017 Нова по-малка коруба и антенна част за SXT 5 Lite - SXTsq Lite5 ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 25 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Юни, 2017 Аз искам да приемам и изпращам данни на дистанция около 900 километра.Въпроса ми е към коя коруба и антена ще трябва да се насоча Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 25 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Юни, 2017 (Редактирано) Преди 1 час, kokaracha написа: Аз искам да приемам и изпращам данни на дистанция около 900 километра.Въпроса ми е към коя коруба и антена ще трябва да се насоча Корубата се казва Р-140 Редактирано 26 Юни, 2017 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 26 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Юни, 2017 http://military.trcvr.ru/2015/12/02/радиостанция-р-140/ да а бяха времена , аз и брат ми сме свързочници от запаса (ако съществува това понятие още ) телеграфия , дайте 'корубата' и шоуто е гарантирано . Позацапа се темата ама спомени (Сливен СП ) , извинения на титуляра . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 26 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Юни, 2017 Преди 11 часа, freenet написа: http://military.trcvr.ru/2015/12/02/радиостанция-р-140/ да а бяха времена , аз и брат ми сме свързочници от запаса (ако съществува това понятие още ) телеграфия , дайте 'корубата' и шоуто е гарантирано . Позацапа се темата ама спомени (Сливен СП ) , извинения на титуляра . Последно такава станция се ползва за свръзка с контингента ни в Ирак- някъде до около 2007 г. Иначе всичко е вече история. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 26 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Юни, 2017 Мда,вече се ползва Микротик,всичко друго е история,ама друга Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване