ico_me Публикувано 6 Март, 2011 Доклад Сподели Публикувано 6 Март, 2011 Здравейте от известно време се чудя коя от тези две станции да си закупя.Четох доста за тях но все пак искaм да чуя и вашето мнение. Благодаря на всички които помагат за изясняването на този въпрос! AirLive AirMax2 http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1260309273488 Или Nano station M2 http://www.ubnt.com/nanostationm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2011 Ами аз лично конкретния модел на AirLive не съм го ползвал макар, че много я уважавам тази марка.. Но няма да е зле да дадеш по ясна картинка за линка който трябва да се изгради. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 7 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2011 Явно иска да лови нет от някъде думкай локото и това е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ico_me Отговорено 8 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2011 Идеята ми е че искъм компетентен одговор за сравненеи на тези два модела кой е по добър не говорим за локо а за М2! Ако има някол човек който се е докосвал до тези две машинки нела сподели за благото на всички ! Благодаря Ви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 8 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2011 е че то има LOCO M2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 8 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2011 Идеята ми е че искъм компетентен одговор за сравненеи на тези два модела кой е по добър не говорим за локо а за М2! Ако има някол човек който се е докосвал до тези две машинки нела сподели за благото на всички ! Благодаря Ви Ужасен правопис! На компетентния ти въпрос мисля получи достатъчно компетентен отговор! Явно иска да лови нет от някъде думкай локото и това е той не говорел за локо а за М2 хехе, защо си правите труда, само пълним форума с глупости бе колеги, променяме профила на форума. ключ. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts