dionisy Отговорено 10 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Аз се отказах от този вариант. След хиляди мъки нищо читаво на излезе. Просто си пуснах отделен линк и си разделих клиентите на 2 и всичко е ОК. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 10 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Че то само на единия канал да беше пуснал да работиш пак щеше да си караш трафика. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dionisy Отговорено 10 Юни, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Да но проблема, е че канала, който ми трябва не е постоянен. Не ми върши работа трафика да варира между 10-35мегабита. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Това е на 10 км линк с R52nM Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 tcp ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 10 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Явно няма смисъл от по скъпи карти и бордове с гигабит. RB433AH с R52H ми кара същия трафик . Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitev^ Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 аз се оправих снощи 3 часа тестове и настройки и заспаха нещата на 18 километра.. сега като ги преместя на 3-4 хептен ще закова сичко на 100 % .. сега съм на реотове мсц12 180/180 кове.. ccq 95/95 по 80 мбпс в посока, 56/56 в both bandwitdh test. пинг при спеедтеста 3-5 мс при 80 мегабита . напрао луднах . 1 бутилка бира отиде .. хубу че не се пуши вкъщи че.... ама съм доволен , сега пинга е 3-4 стабилен . каналите бяха зор да се намери и за това расотяние с тези антени, 17 db мощност беше точната стойтност WDS режим , щото с eoip ми режеше трафика с около 15-20 мегабита, пинга скачаше до 30 мс. и играе6 в тоя диапазон 5-30. ccq ставаше отврат .. абе засега съм пушка, като се замисля за късият линк ще карам с 60 см сателитките.. не виждам смисъл от 90 см. ама ще си го имам като резерв и ще тествам ако мога. ама едва ли ще има коренна разлика .. от цялата текуща конфигурация май само мощноста ще требе се намали Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 На 20 или 40 Mhz правиш канала, аз съм забелязал че на 40 при добро ccq са доста прилични скоростите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 На 20 или 40 Mhz правиш канала, аз съм забелязал че на 40 при добро ccq са доста прилични скоростите. нормално е на turbo като го закачиш да е по-добре Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Това е на 10 км линк с R52nM Стига с тези udp тестове.Пускайте tcp. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 tcp През бордове малко трудно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Юни, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 зад радиата на линка се слагат други машини и от тях се пуска теста, това е най - близко до реалното, бордовете нямат достатъчно процесор да правят трафика че и да си го носят Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 10 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2011 Явно няма смисъл от по скъпи карти и бордове с гигабит. RB433AH с R52H ми кара същия трафик . Какви бордове с гигабит бе колега то на 10 км (освен ако не е някой село) утеснее ли ти 100Мбит пускаш стъкления кабел и го забраяш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 11 Юни, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Юни, 2011 Какви бордове с гигабит бе колега то на 10 км (освен ако не е някой село) утеснее ли ти 100Мбит пускаш стъкления кабел и го забраяш Ами той стъкления кабел си струва на месец бая пари за наем ама някой тарикати "забравят" да декларират на бтк и после като минат с голямата ножица. Почват да плачат с крокодилски сълзи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване